Indlæser...

Håndklædehænger Sæt/2 POTES ZACK®

Varenummer
689532
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

130,00 kr.

Beskrivelse

Hold dine håndklæder organiseret med POTES ZACK® Håndklædehænger

Denne sæt med 2 håndklædehængere fra ZACK® er den perfekte løsning til at holde dine håndklæder pænt organiseret og let tilgængelige. Hængerne er lavet af holdbart 18/10 mat rustfrit stål og har en elegant mat sølv finish, der passer perfekt til enhver badeværelsesindretning.

Med POTES ZACK® Håndklædehænger kan du nemt hænge dine håndklæder op og lade dem lufttørre efter brug. Den praktiske størrelse og det stilfulde design gør det nemt at placere hængerne på væggen eller døren uden at optage for meget plads.

Uanset om du har brug for en løsning til dit eget badeværelse eller ønsker at give en praktisk og elegant gave, er POTES ZACK® Håndklædehænger sættet et perfekt valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna