Indlæser...

Guy Amiot et Fils Pinot Rouge Cuvee Simone 2020

Varenummer
677665
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 199,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
Spar 33% (100 kr)

Beskrivelse

Guy Amiot et Fils Pinot Rouge Cuvée Simone 2020 er en udsøgt og charmerende rødvin fra det anerkendte Bourgogne-område i Frankrig. Guy Amiot et Fils er kendt for deres ekspertise og engagement i at skabe vine af højeste kvalitet og finesse, og denne rødvin er et fremragende eksempel på deres håndværk.


Denne attraktive vin er lavet af 100% Pinot Noir-druer, der nøje udvælges og høstes på det ideelle tidspunkt for at bevare deres dybde og intensitet. Vinen gennemgår en traditionel gæringsproces og lagres derefter i egetræsfade i en periode for at udvikle sin karakteristiske smag og aroma.


Guy Amiot et Fils Pinot Rouge Cuvée Simone 2020 præsenterer sig med en levende rubinrød farve og en indbydende glans. På næsen vil du opleve en delikat og kompleks buket af aromaer, der inkluderer røde frugter som kirsebær, jordbær og hindbær, sammen med florale noter af roser og violer og subtile antydninger af krydderier og toastet eg.


Når du tager en tår af denne udsøgte rødvin, vil du nyde dens silkeagtige og glatte tekstur, der suppleres af en frisk og levende syre. Smagsnoterne fra næsen fortsætter i munden og afslører yderligere nuancer af moden frugt og krydderier, der er typiske for Pinot Noir-druen. Den lange, vedvarende eftersmag efterlader en behagelig følelse af elegance og harmoni.


Guy Amiot et Fils Pinot Rouge Cuvée Simone 2020 er en alsidig rødvin, der kan nydes alene eller sammen med en lang række retter. Den er ideel til at ledsage fjerkræ, lyst kød, lam, vildt, svamperetter og milde oste. For at nyde denne vin fuldt ud, anbefales det at servere den ved en temperatur mellem 16-18°C.


Hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster med en ægte fransk Bourgogne, der kombinerer raffinement og karakter, så er Guy Amiot et Fils Pinot Rouge Cuvée Simone 2020 et perfekt valg. Nyd denne enestående Pinot Noir og skål for livets gode øjeblikke!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna