Indlæser...

Guy Amiot Bourgogne Bouzeron Les Bouillottes 2019

Varenummer
677661
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
Spar 17% (50 kr)

Beskrivelse

Guy Amiot Bourgogne Bouzeron Les Bouillottes 2019 er en særdeles raffineret og indbydende hvidvin, der stammer fra det prestigefyldte Bourgogne-område i Frankrig. Med en stolt tradition for at skabe nogle af verdens mest anerkendte vine, er Guy Amiot kendt for sin ekspertise og dedikation til at producere vine af højeste kvalitet og finesse.


Denne udsøgte hvidvin er fremstillet af 100% Aligoté-druer, der nøje udvælges og høstes på det ideelle tidspunkt for at bevare deres friskhed og intensitet. Vinen gennemgår en traditionel vinificeringsproces og lagres derefter i egetræsfade i en periode for at udvikle sin karakteristiske smag og aroma.


Guy Amiot Bourgogne Bouzeron Les Bouillottes 2019 præsenterer sig med en strålende, lys gylden farve og en indbydende glans. På næsen vil du opleve en kompleks og delikat buket af aromaer, der inkluderer grønne æbler, pærer, citrus og hvide blomster, sammen med subtile mineralnoter og et strejf af toastet eg.


Når du tager en tår af denne udsøgte hvidvin, vil du nyde dens friske og levende smag, der suppleres af en velafbalanceret syre. Smagsnoterne fra næsen fortsætter i munden og afslører yderligere nuancer af frugt og mineralitet, der er typiske for Aligoté-druen. Den lange, vedvarende eftersmag efterlader en behagelig følelse af elegance og harmoni.


Guy Amiot Bourgogne Bouzeron Les Bouillottes 2019 er en alsidig hvidvin, der kan nydes alene eller sammen med en lang række retter. Den er ideel til at ledsage skaldyr, fiskeretter, fjerkræ, grøntsagsretter og milde oste. For at nyde denne vin fuldt ud, anbefales det at servere den ved en temperatur mellem 8-10°C.


Hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster med en ægte fransk Bourgogne, der kombinerer raffinement og karakter, så er Guy Amiot Bourgogne Bouzeron Les Bouillottes 2019 et perfekt valg. Nyd denne enestående Aligoté og skål for livets gode øjeblikke!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna