Indlæser...

Guldblade Spiseligt 23 Karat 8x8cm 25-Ark

Varenummer
684299
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

839,00 kr.

Beskrivelse

Vores spiselige guldblade er den ultimative dekoration til at tilføje et strejf af luksus og elegance til dine kulinariske kreationer. Disse guldblade er lavet af ægte 23 karat guld, der er spiseligt og sikker at indtage.


Med vores spiselige guldblade kan du forvandle dine desserter, kager, chokolader, cocktails og andre kreationer til sande mesterværker. De glitrende guldblade tilføjer et øjeblikkeligt visuelt wow-faktor og giver et indtryk af raffinement og eksklusivitet.


Disse guldblade måler 8x8 cm og kommer i en pakke med 25 ark, hvilket giver dig nok til at dekorere flere forskellige kreationer. De er nemme at anvende og kan lægges direkte på overfladen af dine kager, chokolader eller andre delikatesser for at skabe et strålende udseende.


Udover deres æstetiske værdi er vores spiselige guldblade også smagløse og lugtfri, så de ikke vil påvirke smagen af dine kreationer. De er ideelle til særlige lejligheder, festlige begivenheder eller når du ønsker at imponere dine gæster med en ekstraordinær præsentation.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores spiselige guldblade og tilføj en luksuriøs og glitrende touch til dine kulinariske kreationer. Uanset om det er til bryllupper, jubilæer, fødselsdage eller andre festlige anledninger, vil disse guldblade skabe en uforglemmelig visuel oplevelse. Gør dine kreationer til centrum for opmærksomhed med vores spiselige guldblade.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna