Indlæser...

Grydeske og piskeris i oliventræ

Varenummer
673670
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

119,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer et smukt grydeske og piskeris sæt i oliventræ, der vil tilføje et rustikt og naturligt touch til dit køkken. Dette sæt indeholder en alsidig grydeske og et ergonomisk piskeris, begge fremstillet af bæredygtigt og holdbart oliventræ. Træets naturlige olieindhold giver en glat overflade og beskytter mod ridser og skader.


Hver grydeske og piskeris er unik i sit mønster og farvetone, hvilket gør dem til attraktive og funktionelle køkkenredskaber samt en fremragende gaveidé. Oplev den autentiske middelhavsstemning og forbedr din madlavningsoplevelse med dette grydeske og piskeris sæt i oliventræ.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna