Indlæser...

Grydesæt med glaslåg - 1,6 L + 2,2 L + 4 L

Varenummer
10066
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

449,00 kr.

Beskrivelse

Grydesæt med glaslåg - Perfekt til enhver opgave i køkkenet eller baren

Dette grydesæt er det ideelle valg til alle dine madlavningsbehov, uanset om det er i dit køkken eller i din bar. Sættet består af tre gryder med glaslåg i forskellige størrelser: 1,6 liter, 2,2 liter og 4 liter.

Alle gryderne er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. De er velegnede til brug på alle varmekilder, så du kan bruge dem på gasblus, elektriske kogeplader eller induktionskomfurer.

Uanset om du skal varme en sauce, lave en pure, lave en sukkersirup eller tilberede en hurtig aftensmad, kan dette grydesæt klare opgaven. De medfølgende glaslåg gør det nemt at holde øje med maden under tilberedningen.

Med dette grydesæt er du godt rustet til enhver madlavningsopgave, og det stilfulde design gør det også til en flot tilføjelse til dit køkken eller bar.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna