Indlæser...

Grøntsagssnitter Spiromat professionel

Varenummer
9814
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.899,00 kr.

Beskrivelse

Professionel og smart Spiromat grøntsagssnitter

Er du typen, der elsker at eksperimentere i køkkenet vil du formentligt elske denne grøntsagssnitter, som er rigtig lækker at bruge og som giver nogle gode resultater. Grøntsagssnitteren er af typen Spiromat, som generelt er kendt for at være et rigtig godt mærke, som holder i mange år frem. Så ønsker du dig en grøntsagssnitter, som du kan bruge i rigtig lang tid frem så er denne maskine en mulig løsning. Der er mange muligheder for hvad du kan lave med din Spiromat grøntsagssnitter og blandt andet kan du lave sjove pomfritter med spiralformer. Det gør det lidt sjovere at spise end hvis det er helt almindelige pomfritter i klassisk form. Har du børn vil de uden tvivl elske det resultat, som Spiromat grøntsagssnitteren giver og det bliver pludseligt langt sjovere at spise grøntsager!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna