Indlæser...

Grönstedts VS Cognac FL 70

Varenummer
689662
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

289,00 kr.

Beskrivelse

Grönstedts VS Cognac FL 70 - Den Skandinaviske Elegance i En Cognacflaske


Oplev en sublim smagsoplevelse med Grönstedts VS Cognac FL 70, en ægte perle inden for cognacverdenen. Denne skandinaviske cognac er et mesterværk, der forener tradition, kvalitet og en dyb forståelse for kunsten at fremstille cognac. Uanset om du er en kender eller en nybegynder inden for cognacens verden, vil denne flaske med sin skarpe og forførende smag tage dig med på en uforglemmelig rejse.


Smagsprofil:


Eksklusiv Blanding: Grönstedts VS Cognac FL 70 er en blanding af nøje udvalgte eaux-de-vie fra de bedste vinmarker i Frankrigs cognac-region. Den byder på en forførende og kompleks smagsprofil med noter af modne frugter, let krydderi, vanilje og en subtil nøddeagtig dybde.

Kvalitet og Tradition:


Grönstedts har en stolt historie, der strækker sig over to århundreder. Deres ekspertise i at producere cognac er uvurderlig og garanterer en høj kvalitet i hver dråbe. FL 70 er en hyldest til den lange tradition for cognacproduktion og håndværk.

Serveringsmuligheder:


Nyd Grönstedts VS Cognac FL 70 i et tulipanformet cognacglas ved stuetemperatur for at frigive de subtile aromaer og smagsnuancer.

Brug den som en elegant ingrediens i klassiske cognac-cocktails som Sidecar eller French Connection.

Præsenter den som en sofistikeret gave til en elsket eller som en fornem afslutning på en vellavet middagsselskab.

Elegant Flaske:


Grönstedts VS Cognac FL 70 er præsenteret i en smukt designede flaske, der udstråler elegance og klasse. Den er ideel som en præsentabel gave eller som en skat til din egen barskab.

Grönstedts VS Cognac FL 70 er et symbol på skandinavisk raffinement og den perfekte måde at forkæle dine sanser på. Oplev dybden og kompleksiteten af ægte cognac og værdsæt den unikke smagsoplevelse, som denne flaske bringer til bordet. Skål for øjeblikke af ren nydelse med Grönstedts VS Cognac FL 70!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna