Indlæser...

Groft melmix, glutenfri Finax 900G

Varenummer
671304
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

Groft Melmix, Glutenfri Finax 900G

Denne glutenfri grove melmix fra Finax er perfekt til dig, der ønsker at bage glutenfrit. Med en vægt på 900g får du rigeligt mel til at eksperimentere med forskellige opskrifter og skabe lækre glutenfri bagværk.

Denne melmix er lavet af en kombination af hvedestivelse, boghvedeflager, sukkerroefibre, guarkernemel og knuste psylliumfrøskaller. Den er specielt formuleret til at give dig den bedste tekstur og smag i dine glutenfri bagværk.

For at bruge denne melmix til bagning, skal du først opløse gæren i lunkent vand. Derefter tilsætter du margarine/olie, salt og sirup. Hæld melblandingen i og omrør dejen kraftigt i en røremaskine i ca. 5 minutter. Hæld dejen i en smurt aflang bageform og lad den hæve under et viskestykke i ca. 35 minutter. Bag brødet i ovnen ved 200°C i 25-30 minutter og lad det køle af under et viskestykke.


Opbevar denne melmix tørt og køligt og hold den adskilt fra stærkt lugtende varer for at bevare dens friskhed og kvalitet.

Uanset om du er glutenintolerant eller bare ønsker at prøve noget nyt i køkkenet, er denne glutenfri grove melmix fra Finax et fantastisk valg.

Vejledning

Bagning: 1. Opløs gæren i det lunkne vand. 2. Tilsæt margarine/olie, salt og sirup. 3. Hæld melblandingen i. (afvej gerne, da glutenfrit mel let komprimeres) 4. Omrør dejen kraftigt i en røremaskine i ca. 5 minutter. 5. Hæld dejen i en smurt aflang bageform på ca. 1,5 l. 6. Lad brødet hæve under et viskestykke i ca. 35 minutter. 7. Bages på den nederste rille i ovnen ved 200°C i 25-30 minutter. 8. Lad brødet køle af under et viskestykke.

Næringsindhold pr. 100g

Energi
1400kj/340 kcal
Fedt
0.5 g
- Heraf mættede fedtsyrer
0.5 g
Kulhydrater
77 g
- Heraf sukkerarter
0.6 g
Protein
2 g
Salt
0.04 g
Kostfibre
9 g


Ingredienser

Ingredienser: HVEDEstivelse (glutenfri, maks. 2 mg gluten/100 g), boghvedeflager, sukkerroefibre, fortykningsmiddel: guarkernemel. Knuste psylliumfrøskaller.


Allergener

Selleri
Ikke tilsat
Krebsdyr
Ikke tilsat
Æg
Ikke tilsat
Fisk
Ikke tilsat
Gluten
Ja
Lupin
Ikke tilsat
Mælk
Ikke tilsat
Bløddyr
Ikke tilsat
Sennep
Ikke tilsat
Nødder
Ikke tilsat
Jordnødder
Ikke tilsat
Sesamfrø
Ikke tilsat
Soja
Ikke tilsat
Svovldioxid og sulfitter
Ikke tilsatGoogle ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna