Indlæser...

Grillpande Ultimate PRO ZYLISS® 28 x28 cm

Varenummer
689617
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

679,00 kr.

Beskrivelse

Ultimate PRO ZYLISS® Grillpande - Perfekt til Grillaftener

Denne Ultimate PRO ZYLISS® Grillpande er det ultimative redskab til dine grillaftener. Med dens dimensioner på 28 x 28 cm er der rigelig plads til at tilberede dine yndlingsgrillretter. Panden er lavet af aluminium, ILAG crystal og rustfrit stål, hvilket sikrer en holdbar og effektiv grilloplevelse.

Den sorte-sølvfarvede pande tilføjer et stilfuldt touch til din grillning, og dens Alpine Crystal belægning gør den 8 gange stærkere end traditionelle 2-lags PTFE-belægninger. Dette betyder, at panden er ekstremt slidstærk og kan modstå selv de mest krævende grillopgaver.

Med en ovn/grill-sikkerhed op til 230 °C kan du bruge denne pande både i ovnen og på grillen. Den fuldt rustfri stål induktionsbund sikrer en jævn varmefordeling og effektiv madlavning. Du kan også bruge metalredskaber sikkert på panden, da den er designet til at være modstandsdygtig over for ridser.

Denne Ultimate PRO ZYLISS® Grillpande er også let at rengøre, da den tåler opvaskemaskine. Den er også PFAO-fri, hvilket betyder, at den ikke indeholder skadelige stoffer.

Uanset om du er en erfaren grillmester eller bare elsker at grille i weekenden, vil denne grillpande være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna