Indlæser...

Grillpakke 2 - 2023

Varenummer
682241
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

309,00 kr.

Beskrivelse

Grillpakken er skabt til at give dig alle de nødvendige elementer til at forberede en fantastisk grillfest. Den inkluderer tre krydderikværne: en saltkværn med 100 g salt, en peberkværn med 50 g peber og en BBQ-kværn med 70 g BBQ-krydderi. Disse krydderier vil hjælpe dig med at tilføje smag og krydderi til dine grillede retter og løfte din madoplevelse til nye højder.


Sættet inkluderer også en lækker Aubergine Tapenade på 90 g, der er perfekt som en appetitvækker eller som en lækker topping til dine grillet retter. Denne tapenade tilføjer en smagfuld og velsmagende dimension til dine måltider.


For at fuldende grillpakken inkluderer den også en flaske Tomillar Tempranillo fra Spanien. Denne vin byder på en frugtig og behagelig smagsprofil, der passer godt sammen med grillretter og bidrager til en afslappet og fornøjelig grilloplevelse.


Alt er pakket i en praktisk sort stofpose, der gør det nemt at transportere og opbevare dine grill-essentials.


Forbered dig på en uforglemmelig grilloplevelse med grillpakken. Krydr dine retter med salt, peber og BBQ-krydderi, tilføj den velsmagende Aubergine Tapenade som en appetitvækker, og nyd en flaske Tomillar Tempranillo for at fuldende smagsoplevelsen. Alt er lige ved hånden i den praktiske sorte stofpose, så du kan nyde en vellykket grillfest med venner og familie.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna