Indlæser...

Grillknive Laguiole Perle SÆT 6 SdV

Varenummer
689260
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Grillknive Laguiole Perle SÆT 6 SdV - Perfekt til en Stilfuld Grillfest

Gør din grillfest endnu mere stilfuld med dette sæt af 6-stykke Pearl steakknive fra Laguiole Style de Vie's Premium Line. Disse steakknive er designet til at skabe en elegant atmosfære ved bordet og er perfekte til at skære igennem saftige bøffer og andre grillede retter.

Steakknivene har en tandede klinge lavet af rustfrit stål, der er både holdbart og let at rengøre. Med en klingetykkelse på 1,8 mm kan du være sikker på, at disse knive vil skære igennem kødet med lethed.

Hvert sæt leveres i en praktisk træblok, der gør det nemt at opbevare og organisere dine steakknive. Den sorte farve tilføjer et moderne touch til din grillfest, og med deres holdbarhed og opvaskemaskine-sikre design er disse steakknive et praktisk valg til enhver grillentusiast.

Udover sort fås disse 6-stykke steakknive fra Premium Line også i mange andre farver og materialer, så du kan finde det sæt, der passer bedst til din stil og præferencer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna