Indlæser...

Grillknive Laguiole Eg glat SÆT 6 SdV

Varenummer
689274
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 294,00 kr. Normalpris 419,00 kr.
Spar 30% (125 kr)

Beskrivelse

Grillknive Laguiole Eg glat SÆT 6 SdV - Perfekt til Udendørs Grillning

Dette sæt med 6 grillknive fra Laguiole Style de Vie er det ideelle værktøj til udendørs grillning. Knivene er lavet af rustfrit stål og har en glat klinge med en tykkelse på 1,8 mm. De er designet til at skære igennem kød med lethed og præcision.

Hver kniv har et smukt håndtag lavet af ægte egetræ, der tilføjer en rustik og elegant touch til din grillfest. Det naturlige træmateriale giver også en behagelig greb, så du kan skære igennem kødet uden besvær.

Vær opmærksom på, at disse grillknive ikke tåler opvaskemaskine på grund af træhåndtagene. For at bevare deres skønhed og funktionalitet anbefales det at vaske dem i hånden.

Uanset om du er en erfaren grillmester eller bare nyder at grille i din baghave, vil dette sæt med 6 grillknive fra Laguiole Style de Vie være et perfekt tilbehør til dine udendørs madlavningseventyr.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna