Indlæser...

Grill Skraber 115x75mm - Genware

Varenummer
696565
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

S/St Grillspatel Klinger Størrelse 115x75mm

Grillspatel  - 115x75mm

En omfattende række køkkenudstyr og redskaber, der dækker alle kravene fra kokken og professionelle cateringfolk. Sortimenter er blevet udviklet med kokke og er egnet til brug i en professionel køkkenmiljø. Materialer er udvalgt for at give den optimale balance mellem slidstyrke, stivhed og værdi. Køkkenudstyr og redskaber dækker et bredt udvalg af essentielle cateringprodukter, herunder skærebrætter, skåle til blanding, tænger, øser, sigter og vægte.


Ekstremt holdbar for at give stor værdi på lang sigt. Nylonhåndtag for varmebestandighed og sikker håndtering. Rustfrit stål klinge giver god modstand mod pletter og opretholder en fremragende finish.

GenWare-produkter er fremstillet for at give den robusthed og holdbarhed, der kræves for maksimal ydeevne inden for hotel- og cateringbranchen. Vi anbefaler for alle vores produkter, der er beregnet til kontakt med fødevarer, at fjerne eventuelle etiketter eller emballage og at vaske, skylle og tørre før første brug.

Produktpleje:

I hele Genware-brochuren finder du et bredt udvalg af produkter fremstillet af rustfrit stål. Hvis det passes korrekt, er rustfrit stål en fantastisk metal, der kan give års regelmæssig service og tilbyder fremragende værdi. Alle rustfrie stålprodukter inden for Genware-sortimentet er af højeste standard og bør være fri for eventuelle urenheder, der kunne skade dets ydeevne.

Rustfrit stål beskrives ofte som rustfrit eller rustbestandigt, hvilket, selvom det har en vis sandhed, kun vil være tilfældet, hvis det passes korrekt, herunder brugen af vores Peek Polish-produkter. Alle vores rustfrie stålprodukter tåler opvaskemaskine, medmindre andet er angivet, og bør ikke efterlades i blød inden vask. Nedenfor er nogle af de vigtige Genware-serier, der er fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, og yderligere vejledning specifik for disse produkter.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna