Indlæser...

Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage Magnum 1,5L

Varenummer
682230
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

789,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage Magnum 1,5L er en eksklusiv og overdådig Rosé Champagne, der vil tage din fest til nye højder. Denne champagne er fremstillet af en nøje afbalanceret blanding af druer, der giver en forfriskende og elegant smagsoplevelse.


Når du åbner denne magnumflaske, vil du blive mødt af en indbydende bouquet af røde bær, saftige hindbær og delikate blomsteraromaer. Den har en forfriskende syrlighed, der balanceres af en fyldig og silkeagtig tekstur.


Denne Rosé Champagne er ideel til festlige anledninger, store sammenkomster og fejringer. Den fungerer også perfekt som en luksuriøs gave til nogen speciel eller som en imponerende tilføjelse til din egen samling af champagner.


Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage Magnum 1,5L er ikke kun en champagnemængde, der er dobbelt så stor som standardflasken, men den tilføjer også en ekstra wow-faktor til dine festlige arrangementer. Den er perfekt til at imponere dine gæster og skabe en mindeværdig oplevelse.


Oplev overdådigheden og forfriskningen i Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage Magnum 1,5L. Forkæl dine smagsløg og del denne imponerende champagne med venner og familie. Nyd en festlig brus af elegante smagsnuancer fra denne imponerende magnumflaske. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna