Indlæser...

Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage 0,75L

Varenummer
682184
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 259,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 35% (140 kr)

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage 0,75L

Oplev den imponerende og generøse aroma af Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage. Denne champagne er lavet af en blanding af Pinot Noir og Chardonnay druer, hvilket giver den en unik og kompleks smagsprofil.

Med en alkoholprocent på 12,5% er denne champagne behagelig og forfriskende at drikke. Den har en fin balance mellem syre og modenhed, hvilket gør den velegnet til at nyde både som aperitif og til mad.

Smagen af solbeskinnede bær som jordbær, hindbær, brombær, solbær og røde kirsebær er tydelig i denne champagne. Derudover kan man også smage ristede og krydrede noter, der tilføjer en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Gremillet Champagne - Rosé d'Assemblage er en delikat, men rig, Pinot Noir baseret rosé fra en sand Pinot Noir specialist. Den er perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller bare til at forkæle dig selv med en luksuriøs og velsmagende champagne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna