Indlæser...

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Magnum 1,5L

Varenummer
682223
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 999,00 kr. Normalpris 1.299,00 kr.
Spar 23% (300 kr)

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Magnum 1,5L

Oplev en ekstraordinær champagneoplevelse med Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Magnum. Denne imponerende flaske på 1,5 liter er et mesterværk af håndværk og dedikation. Den er lavet med fokus på Pinot Noir-druen og præsenterer en rig og kompleks smagsoplevelse.

Champagnen er fremstillet af udvalgte Pinot Noir-druer, der giver en gylden farve og en dybde i smagen. Du vil blive mødt af en elegant duft med noter af røde frugter, blomster og en diskret brioche-ton. Smagen er velafbalanceret med friske røde frugter, delikate krydderier og en subtil mineralsk karakter.

Denne Magnumflaske er perfekt til festlige begivenheder og vil imponere dine gæster. Den er også en fantastisk gaveidé til champagneelskere og samlere. Opdag Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Magnum 1,5L og lad dig forføre af dens elegance og raffinement. Skål i denne enestående champagne og oplev den subtile skønhed af Pinot Noir-druen i sin fulde pragt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna