Indlæser...

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Jeroboam, 3L

Varenummer
682231
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.339,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Jeroboam, 3L

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Jeroboam er en imponerende og eksklusiv champagne med en kapacitet på 3 liter. Denne champagne er lavet af Pinot Noir-druer og er en del af Gremillet Champagne-serien, der er kendt for sin høje kvalitet og elegance.

Med en alkoholprocent på 12,5% har denne champagne en balanceret og behagelig styrke, der bidrager til dens kompleksitet og finesse. Den er ideel til særlige lejligheder eller til at skabe en uforglemmelig festlig atmosfære.

Jeroboam-størrelsen på 3 liter gør denne champagne til et imponerende centrum for ethvert festligt arrangement. Den store flaske tilføjer en ekstra dimension af elegance og luksus til oplevelsen og er perfekt til at dele med venner og familie.

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Jeroboam byder på en forførende aroma med noter af røde frugter, blomster og delikate krydderier. Den har en fyldig og velafbalanceret smag med subtile toner af modne bær og en behagelig længde.

Denne champagne er perfekt til at nyde som en aperitif eller som en ledsager til festlige måltider og fejringer. Den kan parres med en bred vifte af gastronomiske retter og tilføjer et strejf af elegance til enhver begivenhed.

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition Jeroboam er et valg af luksus og raffinement, der passer til dem, der sætter pris på enestående champagneoplevelser. Med sin imponerende størrelse, fremragende smag og æstetiske appel vil denne champagne give en uforglemmelig oplevelse ved enhver festlig lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna