Indlæser...

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition 12,5% 75 cl.

Varenummer
682229
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

509,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition 12,5% 75 cl

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition er en eksklusiv og unik champagne, der udstråler elegance og glamour. Denne champagne er lavet af nøje udvalgte Pinot Noir-druer, der er kendt for deres karakteristiske kraft og intensitet.

Når du åbner en flaske Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition, vil du blive mødt af en forførende buket af røde bær, modne kirsebær og subtile krydderier. Den har en dyb og kompleks smag, der balanceres af en delikat syrlighed og en cremet tekstur.

Denne Pinot Noir Champagne er perfekt til festlige anledninger, romantiske middage eller som en luksuriøs aperitif. Den kan også nydes som en ledsager til delikate retter, lyst kød og modne oste. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil denne champagne fortrylle dine smagsløg og skabe en uforglemmelig oplevelse.

Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition er et symbol på eksklusivitet og kvalitet. Den er skabt af en anerkendt champagneproducent med en passion for at producere champagner i verdensklasse. Med denne flaske får du en gylden og luksuriøs champagneoplevelse.

Oplev forførelsen og eksklusiviteten i Gremillet Champagne - Pinot Noir Gold Edition. Forkæl dine smagsløg med denne sublimme Pinot Noir Champagne og lad dig fortrylle af dens intense og komplekse smagsnuancer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna