Indlæser...

Gremillet Champagne - Clos Rocher

Varenummer
682228
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.229,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne Clos Rocher er en ægte juvel blandt champagner, der stråler af elegance og finesse. Denne champagne er resultatet af årtiers erfaring og en lidenskab for at skabe eksklusive og sublimt balancerede vine.


Når du smager på Gremillet Champagne Clos Rocher, vil du opleve en kompleks og harmonisk smagsprofil. Den byder på noter af friske frugter som æbler, pærer og citrus, der kombineres med delikate blomsteraromaer og subtile mineralske nuancer. Den har en forfriskende syre og en behagelig fyldighed, der bidrager til dens elegante karakter.


Gremillet Champagne Clos Rocher er velegnet som en aperitif eller som en fornem ledsager til festlige lejligheder og gastronomiske oplevelser. Den kan også nydes som en meditativ vinoplevelse, hvor dens kompleksitet og finesse kan udforskes og værdsættes.


Denne champagne leveres i en flaske med en eksklusiv indpakning og er et symbol på raffinement og luksus. Gremillet Champagne Clos Rocher er et must-have for champagne-entusiaster, der søger en unik og uforglemmelig smagsrejse.


Oplev den eksklusive og forførende smag af Gremillet Champagne Clos Rocher. Forkæl dine smagsløg med denne sublime champagne og lad dig indfange af dens fortryllende og forførende karakter. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna