Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum 6,0L

Varenummer
682183
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

4.739,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum 6,0L


Gør dig klar til en spektakulær champagnenedlæggelse med vores Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum i en imponerende flaske på 6,0 liter. Denne eksklusive champagne er skabt med omhu og ekspertise og er perfekt til store festlige begivenheder eller for at imponere dine gæster.


Brut Sélection er en harmonisk blanding af nøje udvalgte Chardonnay- og Pinot Noir-druer, der giver en champagne af ekstraordinær kvalitet og kompleksitet. Den tilbyder en perfekt balance mellem friskhed og modenhed, med en rig smagsprofil og en langvarig finish.


Magnumstørrelsen er ideel til at skabe et imponerende midtpunkt på dit festbord og tilbyder nok champagne til at betjene et større antal gæster. Det er en erklæring om elegance og overdådighed, der vil gøre din fest til noget særligt.


Forkæl dig selv og dine gæster med Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum 6,0L og oplev en champagneoplevelse i særklasse. Lad denne prægtige champagne strømme og skab uforglemmelige øjeblikke, mens du fejrer livets store begivenheder. Skål og nyd denne fortryllende champagne i sin mest imponerende form.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna