Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum 3,0L

Varenummer
682182
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.859,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne Brut Sélection Jeroboam 3 Liter


Oplev storheden i Gremillet Champagne med vores Brut Sélection Jeroboam i en imponerende flaske på 3 liter. Denne enestående champagne er skabt med præcision og finesse og repræsenterer luksus og fejring i sin ypperste form.


Brut Sélection er en harmonisk blanding af omhyggeligt udvalgte Chardonnay- og Pinot Noir-druer, hvilket resulterer i en champagne af enestående kvalitet og kompleksitet. Den tilbyder en fin balance mellem friskhed og modenhed, med en rig smag og en vedvarende finish.


Jeroboam-størrelsen er perfekt til særlige lejligheder og større sammenkomster, hvilket gør den til et centrum, der kræver opmærksomhed. Det er en erklæring om elegance og luksus, der sikrer, at din fejring er intet mindre end ekstraordinær.


Forkæl dig selv og dine gæster med Gremillet Champagne Brut Sélection Jeroboam 3 Liter og oplev champagnens verden i sin fulde pragt. Lad champagnen flyde og løft dine festligheder til nye højder. Skål for uforglemmelige øjeblikke med denne udsøgte champagne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna