Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut Sélection Magnum 1,5L

Varenummer
682185
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 649,00 kr. Normalpris 739,00 kr.
Spar 12% (90 kr)

Beskrivelse

Gremillet Champagne Brut Sélection Magnum 1,5 L


Gremillet Champagne Brut Sélection Magnum er en imponerende flaske på 1,5 liter, der præsenterer en vidunderlig champagneoplevelse fra Frankrig. Denne champagne er lavet af en blanding af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay-druer og er et resultat af omhyggelig vinifikation og ekspertise.


Duften af Gremillet Champagne Brut Sélection Magnum er en livlig alliance af lækre blomster- og frugtagtige noter. Du vil opleve aromaer af akacie, hagtorn, fersken, pære og abrikos, der giver en indbydende og kompleks duftprofil.


På ganen er denne champagne behagelig og forfriskende med en fin balance mellem syre og modenhed. De samme frugtkomponenter, der er opdaget i duften, vil danse på ganen og blive ledsaget af subtile ristede og krydrede noter, der tilføjer dybde og kompleksitet.


Med en magnumflaske får du en imponerende mængde champagne, der er perfekt til større festlige begivenheder eller til at imponere dine gæster. Oplev Gremillet Champagne Brut Sélection Magnum og lad dig forføre af dens forfriskende smagsprofil og elegante præsentation. Skål og nyd denne fantastiske champagneoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna