Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut Nature Zéro dosage - 75 cl

Varenummer
682222
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 25% (100 kr)

Beskrivelse

Gremillet Brut Nature Zéro Dosage - 75 cl


Gremillet Brut Nature Zéro Dosage er en fortryllende champagne fra Frankrig. Denne champagne er lavet af en harmonisk blanding af 50% Pinot Noir og 50% Chardonnay-druer og er skabt med et minimum af tilsat sukker for at fremhæve champagne i sin reneste form.


I glasset vil du blive mødt af en smuk gylden farve med subtile okkerrefleksioner. Skummet er lækker cremet og inviterende.


Duften er umiddelbart frisk og behagelig med noter af tørret frugt, hasselnød, grøntsager og mynte. Det er som at opleve en have på en smuk sommermorgen, hvor duften omgiver dig med en subtil kompleksitet.


På ganen er Gremillet Brut Nature Zéro Dosage rig og perfekt afbalanceret. Smagen udvikler sig i munden og afsluttes med ædle noter, der efterlader en vedvarende og behagelig eftersmag.


Denne champagne er perfekt ledsager til retter som østersuppe, foie gras med hvid fersken eller kammuslinger. Det er en champagne, der vil komplementere og fremhæve smagen af disse delikate retter.


Oplev Gremillet Brut Nature Zéro Dosage og opdag renheden og elegancen i denne champagne. Lad dig forføre af dens subtile aromaer og komplekse smagsprofil. Skål og nyd denne enestående champagneoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna