Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut - Le Millésimé "2016" 75 cl

Varenummer
682226
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

579,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne Brut Le Millésimé 2016 er en fornem og eksklusiv champagne, der er skabt med ekspertise og hengivenhed. Denne champagne er lavet for at fejre den særlige karakter af årgangen 2016 og fremvise dets unikke smagsprofil.


Når du åbner flasken og hælder Gremillet Champagne Brut Le Millésimé 2016 i glasset, vil du blive mødt af fine og vedvarende bobler, der danser i glasset. Duften af frisk frugt og delikate blomsternoter vækker sanserne, mens den subtile kompleksitet af vinen afslører sig i munden.


Gremillet Champagne Brut Le Millésimé 2016 byder på en perfekt balance mellem friskhed, elegance og fyldighed. Den har noter af modne frugter, citrus og brødagtige undertoner, der bidrager til dens kompleksitet og længerevarende finish.


Denne champagne er velegnet som en aperitif eller som en festlig ledsager til specielle lejligheder. Den kan også nydes som en fortryllende følgesvend til fisk- og skaldyrsretter eller cremede desserter.


Gremillet Champagne Brut Le Millésimé 2016 leveres i en flaske med 75 cl og er et perfekt valg til at forkæle dig selv eller som en eksklusiv gave til champagne-elskere. Oplev den uforglemmelige smagsoplevelse af denne fortryllende og elegante champagne. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna