Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut - Blanc de Noirs 75 cl

Varenummer
682225
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

379,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne - Brut - Blanc de Noirs 75 cl er en fornem Blanc de Noirs Champagne, der udstråler elegance og finesse. Denne champagne er fremstillet af 100% Pinot Noir-druer, der er nøje udvalgt for at give den sin karakteristiske smagsprofil.


Når du åbner en flaske Gremillet Champagne - Brut - Blanc de Noirs, vil du blive mødt af en fortryllende buket af aromaer, der inkluderer røde bær, modne kirsebær og subtile krydderier. Den har en forfriskende syrlighed, der balanceres af en cremet og silkeagtig tekstur.


Denne Blanc de Noirs Champagne er ideel til at fejre særlige øjeblikke eller til at nyde som en luksuriøs aperitif. Den passer også perfekt til fiskeretter, lyst kød og modne oste. Uanset om du ønsker at imponere dine gæster eller forkæle dig selv, vil denne champagne levere en uforglemmelig smagsoplevelse.


Gremillet Champagne - Brut - Blanc de Noirs 75 cl er et symbol på kvalitet og raffinement. Den er fremstillet af en familieejet vingård med generationers erfaring og ekspertise inden for champagneproduktion. Med denne flaske får du en autentisk og udsøgt champagneoplevelse.


Oplev magien og elegancen i Gremillet Champagne - Brut - Blanc de Noirs. Forkæl dine smagsløg med denne luksuriøse champagne og lad dig forføre af dens dybe og komplekse smagsnuancer. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna