Indlæser...

Gremillet Champagne - Blanc de Blancs - 75 cl

Varenummer
682224
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 379,00 kr.
Spar 21% (80 kr)

Beskrivelse

Gremillet Zero Blanc de Blanc


Land:Frankrig


Drue: 100 % Chardonnay


Alkohol: 12,5 %Gremillet Zero Blanc de Blanc er en fortryllende champagne fra Frankrig, lavet af 100% Chardonnay-druer. Denne champagne er et udtryk for renhed og elegance, og den kommer fra vinmarker syd for Troyes, hvor klimaet er en smule varmere, hvilket giver druerne ekstra modenhed og rigdom.


I glasset vil du opleve en livlig og frisk champagne med noter af citrusfrugter, bagt pære og knasende kiks. Denne Blanc de Blanc er perfekt til at nyde på egen hånd og kan også ledsage lette salater og grillede fiskeretter.


Gremillet Zero Blanc de Blanc er en letdrikkelig champagne, der frister dig til at tage endnu en tår. Den er skabt af Jean-Christophe Gremillet, en dygtig vinmager, der har formået at skabe en champagne af høj kvalitet og sublim smag. Oplev denne vidunderlige Blanc de Blanc og lad dig forføre af dens friskhed og delikate karakter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna