Indlæser...

Greenall's Wildberry Gin FL 70

Varenummer
690858
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Greenall's Wild Berry Gin er en spændende og aromatisk gin, der kombinerer klassisk gin med naturlige smagsstoffer fra en blanding af vilde bær og andre botaniske ingredienser. Her er nogle af de vigtigste træk ved Greenall's Wild Berry Gin FL 70:


1. Frugtagtig Smag: Denne gin er kendt for sin frugtagtige karakter, der stammer fra en blanding af vilde bær såsom hindbær og brombær. Disse bær giver ginnen en naturlig sødme og en kompleks smagsprofil.


2. Ginbase: Greenall's Wild Berry Gin er baseret på en kvalitetsgin, der fungerer som grundlaget for de frugtagtige noter. Den kombinerer ginens traditionelle botanicals med de vilde bær for en harmonisk smagsoplevelse.


3. Naturlige Smagsstoffer: Denne gin indeholder naturlige smagsstoffer og er ofte destilleret med omhu for at bevare de delikate smagsnoter fra bærrene.


4. Alsider og Nydelse: Greenall's Wild Berry Gin kan nydes på flere måder. Den kan serveres som en klassisk gin og tonic med friske bær som garniture eller bruges som en ingrediens i forskellige cocktails og drinks.


5. Servering: Gin serveres normalt ved stuetemperatur eller afkølet, afhængigt af personlige præferencer.


6. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver rigelig gin til at nyde alene eller med venner ved forskellige anledninger.


Greenall's Wild Berry Gin FL 70 (700 ml) er en spændende ginvariant, der appellerer til dem, der ønsker at udforske den frugtagtige side af gin. Den kan tilføre nye smagsdimensioner til cocktails og gin og tonics og er velegnet til både sommer- og vinterdrikke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna