Indlæser...

Greenall's Sloe Gin FL 70

Varenummer
690859
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

169,00 kr.

Beskrivelse

Greenall's Sloe Gin er en velsmagende og aromatisk spiritus, der er kendt for sin søde og frugtagtige karakter. Her er nogle af de vigtigste træk ved Greenall's Sloe Gin FL 70:


1. Slåenbærsmag: Sloe Gin er lavet ved at infundere slåenbær i gin. Dette giver spiritussen sin karakteristiske smag af modne slåenbær med en sød og frugtagtig nuance.


2. Ginbase: Greenall's Sloe Gin er baseret på en kvalitetsgin, hvilket giver den en solid og velafbalanceret smagsprofil. Ginens botaniske noter supplerer slåenbærsmagen på en behagelig måde.


3. Sødme: Sloe Gin er kendt for sin naturlige sødme, der kommer fra de modne bær. Den har en let sødme, der gør den til en alsidig spiritus.


4. Alsider og Nydelse: Greenall's Sloe Gin kan nydes på flere måder. Den kan serveres som en aperitif, blandes i cocktails eller bruges som en ingrediens i forskellige drinks. Den er også populær som en eftermiddags- eller aftenaperitif.


5. Servering: Sloe Gin serveres normalt ved stuetemperatur eller let afkølet, afhængigt af personlige præferencer.


6. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket gør den velegnet til hjemmebrug og til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder.


Greenall's Sloe Gin FL 70 (700 ml) er en sød og frugtagtig spiritus, der er ideel til dem, der sætter pris på smagen af modne slåenbær og ønsker at nyde en velsmagende ginbaseret drik. Den er velegnet til en bred vifte af anledninger og kan nydes som den er eller i forskellige cocktails og drinks.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna