Indlæser...

Greenall's Blueberry Gin FL 70

Varenummer
690857
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

159,00 kr.

Beskrivelse

Greenall's Blueberry Gin er en forfriskende og aromatisk gin, der skiller sig ud med sin unikke smagsprofil, der er præget af blåbær og andre nøje udvalgte botanicals. Her er nogle af de vigtigste træk ved Greenall's Blueberry Gin FL 70:


1. Frugtagtig Smag: Denne gin er kendt for sin udsøgte blåbærsmag, der giver den en naturlig sødme og en forfriskende frugtagtig karakter. Blåbærnoterne er tydelige og behagelige.


2. Ginbase: Greenall's Blueberry Gin er baseret på en kvalitetsgin, der danner grundlaget for smagsoplevelsen. Den kombinerer ginens traditionelle botanicals med blåbær og andre naturlige ingredienser for at skabe en harmonisk smag.


3. Naturlige Smagsstoffer: Denne gin indeholder naturlige smagsstoffer og er ofte destilleret med omhu for at bevare de delikate smagsnoter fra blåbærene.


4. Alsider og Nydelse: Greenall's Blueberry Gin kan nydes på flere måder. Den kan serveres som en klassisk gin og tonic med en skive citron eller friske blåbær som garniture. Den er også ideel som en ingrediens i cocktails og drinks.


5. Servering: Gin serveres normalt ved stuetemperatur eller afkølet, afhængigt af personlige præferencer.


6. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver rigelig gin til at nyde alene eller dele med venner og familie ved forskellige lejligheder.


Greenall's Blueberry Gin FL 70 (700 ml) er en spændende ginvariant, der er ideel for dem, der ønsker at udforske den frugtagtige side af ginverdenen. Den unikke blåbærsmag tilføjer en særlig dimension til cocktails og gin og tonics og kan være en fornøjelse at nyde som en forfriskende sommerdrik eller en festlig drink året rundt.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna