Indlæser...

Gosling's Old Rum Family Reserve FL 70

Varenummer
10724
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

739,00 kr.

Beskrivelse

Gosling's Family Reserve Old Rum - En Rom af Højeste Kvalitet

Gosling's Family Reserve Old Rum er en eksklusiv rom, der er fremstillet af den samme uforlignelige base af rom fra Bermuda som Gosling's Black Seal. Denne rom er dog modnet i mørke fade og har gennemgået en længere fadlagring, hvilket giver den en ekstra saftig, smagfuld og kompleks karakter.

Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsstørrelse på 70 cl er denne rom perfekt til at nyde i små, langsomme slurke. Den er ideel som en "sipping" rom, hvor du kan sætte pris på de mange nuancer og smagsnoter, der udvikler sig i glasset.

Hver flaske Gosling's Family Reserve Old Rum er unik og håndlavet. Den er dyppet i voks, nummereret individuelt, omringet af metalbånd og pakket i en trækasse fyldt med strå. Dette er en rom, der kun produceres i begrænset antal, hvilket gør den til en eksklusiv og eftertragtet spiritus.

Uanset om du er en rom-entusiast eller leder efter en særlig gave til en spirituselsker, vil Gosling's Family Reserve Old Rum med sikkerhed imponere med sin kvalitet og elegance.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna