Indlæser...

Gordon's Dry Gin FL 20

Varenummer
10267
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Gordon's Dry Gin (6cl)

Alkohol: 37,5%

Indhold: 6cl

Land: England

Enhver, som er velbevandret i nattelivet og som af og til kan finde på at nyde et godt glas alkohol, har uden tvivl stødt på Gordon's Dry Gin i løbet af deres 'karriere'. De fleste mennesker kan kende den karakteristiske flaske med det gule logo udenpå. Og det er bestemt ikke uden grund, at Gordon's Dry Gin er blevet så verdenskendt, for det er en klassisk og yderst lækker gin, som de fleste kan lide, uanset om man er en garvet gin-kender eller om man er helt ny i branchen.
 
Den har endda mange år på bagen, hvilket gør den til en yderst klassisk gin. Første gang den blev produceret var i 1769, hvor det var London, som var stedet for destillering og produktion. Og det er da netop også England, som i allerhøjeste, den dag i dag også, nyder godt af denne gin, som især i dette land er blevet så kendt. De fleste barer herhjemme vil dog også have netop denne gin, som man for det meste kan se bag baren og da den er så kendt kan man hurtigt spotte den og det kan næsten skabe en slags tryghedsfølelse for enhver bargæst.
 
*Pakken her inkludereren 6cl indhold, den perfekte mængde til din minibar
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna