Indlæser...

Glasmåtter - Sort - 324mm x 216mm 10stk.

Varenummer
690597
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

Forbedr din servering med Sorte Glasmåtter

Skab en stilfuld og beskyttende servering med dette sæt af 10 sorte glasmåtter. Disse glasmåtter er designet til at forbedre din servering og beskytte dine overflader mod vandringe og skrammer. De er lavet af slidstærkt silicone materiale, der er let at rengøre og vedligeholde.

Med dimensionerne 324mm x 216mm giver disse glasmåtter rigelig plads til at placere dine glas, krus og flasker sikkert og stilfuldt. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i kommercielle indstillinger som barer og restauranter, vil disse glasmåtter tilføje en elegant touch til din servering.

Det sorte design er enkelt og passer perfekt ind i enhver æstetik. Uanset om du har en moderne eller klassisk indretning, vil disse glasmåtter komplementere din stil og tilføje et strejf af elegance til dine serveringsområder.

Med dette sæt af 10 sorte glasmåtter får du både stil og funktionalitet til din servering.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna