Indlæser...

Drinks dispenser - 8 ltr. Kilner

Varenummer
15713
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

429,00 kr.

Beskrivelse

Glasbeholder med tappehane, 8 liter

Har du lyst til at imponere dine gæster med en sjov og anderledes måde at servere dine drinks på? Så er denne glasbeholder med tappehane fra Kilner, måske lige hvad du leder efter. Denne glasbeholder er designet som den klassiske Mason krukke. Glasbeholderen er endda udstyret med et let og praktisk vintage låg, der med en gummi ring mellem glasbeholderen og glaslåget, som den klassiske Mason krukke, holder indholdet friskt og lækkert. Glasbeholderen er yderligere udstyret med en praktisk tappehane, der gør det muligt for dine gæster selv at skænke sig alle de drinks de har lyst til på en sjov og unik måde. Denne glasbeholder kan indeholde hele 8 liter af lige netop de kølige drikkevarer som du ønsker at servere for dine gæster, hvad enten det er juice, en lækre cocktails, sodavand eller lemonade. Da denne glasbeholder er lavet af klart og gennemsigtigt glas er den ideel til at servere drinks, pyntet med eksempelvis friske lime- eller citronskiver som yderligere kan give et frisk pust til din kølige sommerdrink. Denne vintage glasbeholder med tappehane er således ideel til enhver festlige lejlighed hvor du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af servingen af dine lækre drikkevarer. Glasbeholderen er dog også ideel til professionel benyttelse af eksempelvis catering firmaer, da den med et flot og elegant vintage look, er en let og unik løsning, på servering af cocktails til mange gæster. Så uanset om du skal holde en større fest eller bare har lyst til at udvide din hjemmebar, så er denne retro glasbeholder med tappehane en sjov, let og unik løsning. Specifikationer - Materiale: Glas - Farve: Klar - Form: Cylindrisk - Mål: H: 36,3 cm. B: 21 cm. D: 28 cm. - Rumfang: 8 liter


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna