Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Whiskyglas - Klassiske glas der passer til udsøgt whisky →
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Whiskyglas

Nyd en god aften med et glas whisky

At nyde en god middag bestående af måske helt op til tre eller fire retter er altid en dejlig ting. Man kommer tættere på hinanden, man får konverseret lidt og sidst, men ikke mindst får man noget rigtig god mad, som man måske vil huske i lang tid frem.

Det er dog ikke kun maden, der er vigtig til sådan et middagsselskab, selvom det naturligvis er vigtigt. Noget, som man også bør tænke på er, at drikkevarer også er rigtig vigtigt. Til middagen kan man for eksempel sørge for, at der er god vin og god sodavand. Og efter middagen vil man få stor gavn af whiskyglas. For et godt glas whisky efter en god middag er noget, som de fleste elsker meget højt.

Læs mere

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Whisky til den rigtige anledning

Det er klart, at man sagtens kan hygge sig og få en rigtig god aften uden alkohol, men ofte er det dog sådan, at lidt alkohol meget tit kan få stemningen til at blive lidt mere løssluppen og mere livlig. Der vil måske komme flere jokes og der vil blive fortalt sjovere historier, hvis man vælger at servere natmad. Og en god aperitif kunne for eksempel være et godt glas whisky.

Har man ikke de helt rigtige whiskyglas kan man naturligvis godt servere whisky alligevel. Dog bør man gøre sig selv den tjeneste at overveje meget kraftigt om ikke man skulle overveje at investere i nogle rigtig gode whiskyglas, som man kan bruge i mange år frem.

Det er ikke kun fordi, at de er væsentligt pænere at have på bordet end andre almindelige glas. Der er også en grund til, at whiskyglas har netop den form de har. Det gør nemlig, at der kommer den helt rette mængde ilt og de helt rette aromaer, som netop er det man vil have frem når man drikker whisky. Derfor har whiskyglas denne meget kendte form med den tykke bund, den runde form og den brede og lave størrelse.

Stort udvalg af forskellige glas

Selvom stort set alle whiskyglas har den form, som man kender fra det karakteristiske glas, så ligner alle whiskyglas ikke hinanden. Man kan nemlig få rigtig mange forskellige mønstre på glassene og det er her, at man kan vælge at købe noget, som gør, at man skiller sig lidt ud. Her på siden har vi et bredt udvalg af whiskyglas som har den moderne form og mønster, som er karakteristisk for krystalglas. Der er blomstrede mønstre og andre geometriske former, som er blevet skåret ud i glassene, og de er normalt karakteriserede ved at være lavet af meget tykt glas.

Der findes også andre whiskyglas som på sin vis er lidt ukonventionelle. For eksempel findes der glas, som ikke har en flad bund, men som derimod har en spids bund, som gør, at de bevæger sig rundt. Man kan altså ikke stille dem fra sig, men man kan lægge dem. I disse glas skal man ikke være bange for, at whiskyen ryger ud da de er designet på en måde som gør, at whiskyen naturligvis bliver der.

Skal man give noget i gave er der rigtig mange, som vælger at give whiskyglas da det er en god gave til de fleste. For mange mennesker gælder det, at de godt kan lide at nyde en god whisky og for nogle andre gælder det, at de ikke ved det endnu. For ofte er whisky en ting, som man skal introduceres til af andre, som har stor viden om whisky. Det kan man for eksempel gøre ved hjælp af at købe nogle glas til personer, som netop kunne være interesserede i whisky, men som man ved ikke kommer til at gøre noget ved det selv. Man kan også vælge at give et gavekort til en whiskysmagning samtidig med, at man giver glasset. For så er der en god måde at komme i gang med whisky og man finder hurtigt ud af hvilken slags man er til og hvilken slags man ikke er så meget til, hvilket gør det nemmere når man skal købe noget, der skal i ens nye whiskyglas.