Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vandglas i forskellige flotte farver og designs
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vandglas

Vandglas til restauranter, barer eller hjemmet

Hos Barlife finder du både vandglas til hjemmet, restauranten, baren eller noget helt andet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige vandglas, som kommer i mange forskellige farver og former. Uanset om du køber vandglas til at servere vand, sodavand, saftevand eller hvilken som helst anden drik, så vil du uden tvivl finde, hvad du leder efter her.

Mange af glassene har et unikt udseende og giver derfor masser af anvendelsesmuligheder. Hvis du er kreativ, kan du eksempelvis bruge glassene som vase eller måske som serveringsglas til lækre desserter.

Forskellige varianter af glas

Hos Barlife.dk har vi masser af forskellige typer af vandglas. Vi har enkle, stilrene glas, der passer til de fleste og glas med diamantmønster, der giver et mere eksklusivt look. Går du op i at følge moden, kan du vælge de populære glas fra Kilner, der ligner marmeladeglas. Vi har dem både med og uden hank. De pynter flot på bordet og nogle af varianterne fås også med låg. Det er et godt valg til børnefødselsdagen eller til at tage med på farten.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Farvede vandglas

Hos Barlife.dk finder du glas i mange forskellige farver. Det populære mærke Zeno har lavet festlige glas i grøn, lilla og blå. Skal det være endnu mere iøjnefaldende, har Arcoroc lavet glas i både guld, sølv og kobber. De farvede glas pynter flot på bordet og kan også bruges til eksempelvis at servere små snacks i.