Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Snapseglas af højeste kvalitet - et must til baren og køkkenet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Snapseglas

Snapseglas er et absolut must i ethvert køkken eller bar. Her hos Barlife er der derfor et udvalg af forskellige glas, så du kan finde det design, der passer til dig og dine behov; skal det være et 2 cl., 4. cl. eller 6 cl. glas? Skal det være højt og elegant eller er det vigtigere, at det ligger godt i hånden? Hvad der er ens for glassene hos Barlife er den gode kvalitet og priser til alle størrelser af pengepunge.

Leveringen foregår naturligvis sikkert og hurtigt, så dine glas når hele frem i en fart, og du kan nyde din yndlingssnap i et af dine nye, flotte glas. En god snaps fortjener nemlig et snapseglas, så nydelsen bliver størst mulig til julefrokosten, påskefrokosten, jubilæet eller en helt fjerde anledning.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Bestil dine nye glas inden dit næste arrangement

Der er så mange forskellige udgaver af denne velsmagende, krydrede brændevin, men fælles for dem alle er, at de kan blive serveret i et af disse flotte snapseglas, så I får mest muligt ud af smagen og nydelsen.

Det kan kræve sin mand eller kvinde at komme igennem flere varianter af snaps på en enkelt aften, men med de lave priser hos Barlife bliver det i hvert fald muligt at have glas nok til at smage flere forskellige sjusser til maden og øllet. Så det er bare om at få inviteret hele familien og alle vennerne til julefrokost, så forskellige snapse fra hele Norden kan blive nydt i dine nye glas. Snapsen passer netop rigtigt godt til den lidt fede og salte mad, der typisk bliver serveret til disse arrangementer, og den bør bestemt ikke serveres i andet end et flot snapseglas.

I det danske kalenderår er der masser af anledninger til at finde snapsen frem, og enhver barejer med respekt for sig selv bør derfor have erhvervet sig glassene dertil, så disse danske traditioner kan blive dyrket på rette vis. Glassene er derfor en oplagt gaveidé eller blot en god omgang selvforkælelse, og her hos Barlife kan du finde god kvalitet til lave priser, så hvorfor ikke finde de helt rette glas allerede i dag, så din snaps kan drikkes på rette vis? Der er nemlig kun én måde at nyde snaps på, og det er i snapseglas!