Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Rom glas - Stilrene glas til rom i den bedste kvalitet hos Barlife
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Rom glas

Rom glas

Er du også fan af et godt glas rom? Det er vi her hos barlife.dk!
Derfor byder vores sortiment naturligvis på en række lækre produkter til et udsøgt glas rom. Du vil kunne finde både glas, samt smukke flasker og karafler.
En lang række af glassene på denne side, er utroligt smukt udformet. Flere af dem er naturligvis også egnede til andet end rom, men blot særligt lavet til fordel for denne skønne drik. Udsmyk dit bord smukt med nogle af vores elegante og smukt ud skårede glas. Rom er ofte forbundet med klasse og penge, hvilket flere af glassene her bærer præg af. Alligevel finder du glas i prisklasser alle kan være med, hvorfor vi er helt sikre på der nok skal være et der falder i din smag.
De smukke flasker er særligt velegnede til rom, da proppen kan lukkes tæt. Har du åbnet en flaske rom med et dårligt låg, så fyld den over i en smuk flaske eller karaffel der kan benyttes igen og igen. Ofte er disse typer flasker også flottere at have stående, end de flasker rommen er købt i med mærkater og andet på.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
 
Klik dig ind på de forskellige produkter og finde mere information om det enkelte. Vi sidder også klar med online support, nede i browserens højre hjørne. Her kan du stille spørgsmål ind til alt i forbindelse med en handel hos os. Vi vil gøre alt for, at du føler dig sikker og tryg når du handler hos os.
Vi yder dag-til-dag levering ved bestilling tidligt på dagen, samt fri fragt ved køb for mere end 749 kr. Du har til enhver tid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Sidst, med absolut ikke mindst, yder vi prisgaranti. På den måde er du altid sikret de bedste priser hos os.
Vi ser frem til en god og sikker handel!