Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Rødvinsglas - elegante vinglas i høj kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Rødvinsglas

Et glas rødvin til en lækker middag er et af livets absolutte glæder, som for mange mennesker nærmest er blevet en religion. Et glas rødvin er ikke blot en skænk alkohol, men et kunstværk, dedikeret til at fremhæve rødvinens smag og duft.

Det er derfor, vi med nøje omhu har udvalgt de bedste rødvinsglas på markedet, som kan give dig vinsmagningsoplevelser ud over det sædvanlige. Alle de vinglas, du finder på Barlifes hjemmeside, er lavet af materialer i den højeste kvalitet. Du kan finde glas i både minimalistisk og klassisk design. Uanset din præference, vil du uden tvivl kunne få dine ønsker opfyldt her. Du kan ikke blot finde flotte rødvinglas hos os, du kan også købe dem til den billigste pris på markedet, da vi giver prisgaranti på alle vores produkter.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Barlife har vinglas til ethvert formål

Uanset om du har brug for vinglas til dit hus eller lejlighed, eller om du har brug for dem til din restaurant eller bar, har vi det, du mangler. Til de lejligheder, som kræver flotte klassiske rødvinsglas med smukke mønstre, har vi to forskellige vinglas, som på charmerende vis fremhæver vinens farve. Har du brug for vinglas med flotte, skarpe linier, er der rigtig mange produkter at vælge imellem på vores hjemmeside. Uanset om du har brug for mindre glas, som kan indeholde 24 cl, eller større glas, som kan indeholde 62 cl, har Barlife lige det, du mangler.

Vi refunderer naturligvis

Du vil blive uden tvivl blive glad for vores vinglas, men skulle du gå hen og fortryde dit køb, er det ikke noget problem. Så skal du blot levere varen tilbage inden for 14 dage. Vi tager den gerne tilbage.