Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Polycarbonat glas - glassene kan genbruges og smadres ikke
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Polycarbonat Glas

Polycarbonat glas

Her på Barlife kan vi bryste os af at være den førende forhandler i landet når det kommer til polycarbonat glas og det er vi stolte af.

Når det kommer til barudstyr så er der noget, som er meget vigtigt at tage højde for og det er, at man af og til er nødt til at købe glas, tallerkener i holdbart materiale. Her på siden kan man for eksempel købe polycarbonat glas, som er lige præcist yderst holdbart og kan tåle lidt af hvert.

Hver sin bar, hver sine glas

I fine cocktailbarer, hvor der ikke er så gang i den og hvor folk ankommer for blot at få et par enkelte glas, kan det ofte være sådan, at man ikke har brug for at købe så holdbare glas, men i stedet prioriterer man måske i højere grad at købe nogle glas, som til gengæld er pæne og som vil se godt ud i den bar. Sådanne barer findes der mange af og det er jo dejligt. Men hos Barlife ved vi også, at der er mange, som kan lide at give den gas når de går på bar. Og når man på den måde giver den gas, så går det naturligvis ikke stille for sig når man kommer til en bar og bare skal danse og svinge sig i lysekronerne. For når dette sker vil det altid være sådan, at man generelt har brug for en bar, der er holdbar, man har brug for en blender i godt materiale, man har brug for skænk og mål, som ikke bliver væk og som kan holde til at man smider dem på gulvet, og ikke mindst har man brug for polycarbonat glas, som man kan servere drinks i og som kan blive tabt på gulvet uden der sker det mindste – man kan simpelthen bare samle glasset op lige efter og det vil være fuldstændig intakt. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Polycarbonat glas kan fås i mange former og typer

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til øl. I en bar bliver der altid drukket mange øl og derfor er det klart, at der statistisk set også af den grund bliver smidt flere af disse ølglas på gulvet end mange andre glas. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den gyldne væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv. Vælg eventuelt et polycarbonat glas, som har en form som et rigtig ølkrus, hvilket man kan få her på siden. Køb ølkruset Poly, som har et rumfang på 50 cl og som har flotte cirkler, som skaber en sjov effekt og som gør, at øllen ser godt ud når man hælder det i.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

De små drinks kan også serveres i polycarbonat glas

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.