Red Cups

Du forbinder dem højst sandsynligt med amerikanske collegefilm, hvor de røde krus både ligger krop til Beer Pong, Flip Cup og som drinkglas. The Solo Cup Company, som er selve brandet bag de ikoniske red cups, har mottoet ”Up for anything”, og dermed hæfter de sig fast i vores bevidsthed som en del af festen.

Men den klassiske red cup er ikke i første omgang tiltænkt som et decideret alkoholisk indslag, men mere som et supplement til de almindelige glas, som familier kunne bruge til en søndagspicnic eller til andre familiearrangementer.

Så hvordan de røde plastikkrus har vundet så meget terræn hos glade festgæster, kan du læse mere om her på siden. Læs mere her

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Red solo cup

Som sagt er det brandet Solo Cup Company, som står bag den røde plastik kop, men denne var blot et produkt ud af flere engangs plastik produkter. Dog er det de røde kopper, som er klart de mest succesfulde.

Det røde plastik krus blev lanceret på det amerikanske marked i 1970’erne og var tiltænkt som en tidsbesparende løsning for enhver vært. De røde kopper er et billigt alternativ til almindelige glas, som blot kan smides ud, når aftenen når sin afslutning.

Denne nemme løsning blev hurtig populær hos forbrugerne, da tiden som skulle bruges på opvask og rengøring blev minimeret, mens der samtidig blev frigivet mere tid, som kunne tilbringes i selskab med venner eller familie.

Hvorfor lige rød?

Det gode spørgsmål i hele Red Solo Cup historien er, hvorfor det lige præcis er det røde farvevalg, som er blevet taget. Men der er en større mening bag galskaben, så det er ikke fuldstændig tilfældigt, hvorfor Red Solo Cups blev så populære.

Rød er først og fremmest en meget tiltrækkende farve, som er utrolig populær blandt forbrugerne, og bliver af fagfolk identificeret som en følelsesladet farve. Derfor har den haft en meget stærk appel hos målgruppen, som har haft de røde plastik kopper som den helt åbenlyse favorit.

Og nu bliver Red Cups associeret med gode tider og glade stunder, hvilket placerer de amerikanske plastkrus højt oppe i bevidstheden hos forbrugerne.

Rent faktisk lavede Solo Cup Company en fokusgruppeundersøgelse for nogle år tilbage, hvor de fik forbrugerne til at tale om deres produkter. Især var der en meget bemærkelsesværdig hændelse, som skete hver gang en forbruger fik en rød kop i hånden. Hver eneste person fik et smil på deres læber.

Folk har altså en meget stærk følelsesmæssig relation til redcups, fordi disse hjælper med at skabe en masse gode minder. Red Solo Cup ligger altså højt, når det handler om det foretrukne engangsglas, som kommer på bordet ved festlige lejligheder, og forbrugerne associerer dermed koppen med fest og glade dage.

Red Cups forbindes ofte med Beer Pong kopper

Det er sjovt, hvordan nogle genstande, som egentlig er skabt til et bestemt formål, ofte bliver objektiviseret til nogle helt andre. På samme vis gælder det engangsglasset fra Red Solo Cup, som jævnligt anses som de officielle Beer Pong kopper.

Med stor sandsynlighed er det blot et tilfælde og i princippet meget logisk, hvis du kender til fænomenet Red Cups Party, hvor disse kopper er med til at danne rammerne for en række konkurrencer, hvor Beer Pong er iblandt.

Men selve oprindelsen af spillet Beer Pong har flere fortællinger, hvor de fleste mener at tage sit udspring fra Dartmouth College. I løbet af 1950’erne skulle spillet efter sigende være blevet opfundet, men med en mere parallel forbindelse til bordtennis AKA Ping Pong.

I begyndelsen blev Beer Pong spillet med bordtennisbat og et net, som du kender det fra almindelig bordtennis. Hensigten var så at ramme i modstanderens røde plastic krus. Spillet udviklede sig så i løbet af 1970’erne, hvor battene og nettet blev lagt til side, mens den variation af Beer Pong, som vi kender den i dag, blev skabt.

Hvilke regler er de korrekte?

Selv i et på papiret temmelig ukompliceret spil som Beer Pong findes der utroligt mange måder, som det kan spilles på.

Der er både officielle ligaregler og så naturligvis de velkendte husregler. I bund og grund er det fuldstændig ligegyldigt hvilke regler som der spilles med, så længe at begge hold er enige om hvilket regelsæt der tages i brug.

Står du i en situation, hvor I ikke kan blive enige, så kan I altid følge de officielle regler fra Beerpongligaen.

Her er reglerne ganske ligetil:

  • I har hver 2 kast og rammer begge spillere en kop, så gives der et rollback, som betyder at I får et ekstra kast, som en af spillerne fra holdet skal kaste.
  • Når en kop rammes, skal den fjernes med det samme.
  • Boldens bane må ikke forstyrres i luften. Hvis den sættes ud af kurs af modstanderholdet, gælder dette som en ramt kop, som det kastende hold må bestemme.
  • ’Lean’ er tilladt, hvilket betyder at holdene gerne må læne sig ind over bordet, så længe de ikke rammer bordkanten.
  • Første hold til at ramme i alle modstanderens kopper har vundet.

Angående reglen omkring lean, er det også meget almindeligt at spille med ”albue”. Spiller du med ”albue” skal albuen være bagved bordkanten, når du foretager dit kast. ”Lean” er opstået som en reaktion herpå, da det ofte kan ende i diskussioner om hvorvidt en spillers albue er bag bordet eller ej. Ved ”Lean” er der ikke meget at diskutere, da det hurtigt kan konkluderes, om en spiller har ramt bordkanten.

Køb dine Red Cups hos BarLife

Skal du selv arrangere en Red Cups Party, så har vi udstyret du har brug for her på siden. Du kan købe billige red cups her, så du er sikret en fest med Beer Pong og Flip Cup hele aftenen. Du kan desuden også finde nogle fede Beer Pong borde lige her.

De billige kopper kan naturligvis også anvendes som plastik ølkrus eller til at blande drinks i, så du har flere muligheder for at udnytte de billige plastikkrus.

Her hos os finder du også et stort udvalg af billige engangsglas, som indeholder forskellige typer glas til forskellige lejligheder. Vi har altid plastikglas på tilbud, så du kan roligt holde dig opdateret på vores side, hvis du ønsker at gøre en god handel.

Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores store glassortiment, hvor du kan finde en masse inspiration til dit næste glas.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna