Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Moscow mule krus - kobber krus til din bar eller hjemmebar
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Moscow mule krus

Moscow mule krus er moderne og har klasse

Ligesom alt andet i denne verden, så går de forskellige cocktails også af og på mode konstant. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke. For det meste er det cocktails, som blev opfundet for mange år siden, som blot får en ekstra chance. Den nyeste drink, som alle er begyndt at drikke er moscow mule. Og her er der også tale om en cocktail, som slet ikke er ny, men som rent faktisk blev opfundet for mange år siden. Det karakteristiske ved denne cocktail er blandt andet, at det er en cocktail, som man serverer i et såkaldt moscow mule krus, som skiller sig meget ud fra de klassiske glas, som man bruger til størstedelen af andre drinks. Et moscow mule krus er formet som et kaffekrus og har hank og det hele. Dog er materialet væsentligt anderledes. Det er nemlig en form for meget let aluminium, som både ser klassisk ud og som vejer meget lidt. Derfor føles det ikke som en tung drink da materialet, som et moscow mule krus er lavet af er meget let.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side
 1. Cocktail Dåse

  Cocktail Dåse

  En fed og rå detalje

  Bønnedåser er aldrig blevet helt sig selv igen siden dengang i 1960'erne og 70'erne, da Andy Warhol gjorde alt fra suppedåser fra Campells til tomat fra Heinz og netop bønnedåser til symboler på det moderne USA. Warhol transformerede dåserne til moderne stilikoner, der fortalte historien om kernen af den amerikanske drøm om frihed og forbrug. Om retten til at udtrykke sig som netop det individ, man var og er. Det er den drøm og den ret til at dyrke det personlige udtryk, som den blanke cocktaildåse fra Barlife taler ind i. Den blanke dåser kunne meget vel være lanceret af en ung Andy Warhol og yngre stilikoner som klummeskriveren Carrie Bradshaw og hendes veninder fra serien Sex and the City kunne meget vel have indtaget deres mange cocktails af netop sådanne cocktailglas. Dåserne signalerer på sin rå facon netop storbyliv a la det New York, som Sex and the City serien udspiller sig i. Cocktail kruset er lavet af stål og tåler kun håndvask. Det er perfekt egnet til en velskænket mojito, men selvfølgelig også soft drinks som sodavand og cider, ligesom de også vil kunne bruges til visse typer forretter. Med et blankt cocktail krus lavet af stål fra Bar Life designet som en dåse signalerer du en kulturbevidst coolness, der bringer dine gæsternes tanker i retningen af New York og den amerikanske drøm. Har du en bar med inspiration fra det amerikanske, vil sådanne cocktail krus være oplagte valg og køber du krus til dit hjem, så har du en sikker vinder i form af god, personlig stil og smag. Specifikationer - Materiale: Stål - Farve: Stål - Rengøring: Tåler kun håndvask

  Vis detaljer
  75,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml

  Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml

  Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml som er meget populært hos kræsne gæster

  Dette krus i rustfrit stål er velegnet til at servere Moscow Mule i, og ser godt ud i baren. Det præsenterer sig flot i det enkle design. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 75mm W 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer
  60,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Master Class Artesa Kobber krus 70 ml

  Master Class Artesa Kobber krus 70 ml

  Master Class Artesa Kobber krus 70 ml er smukt forarbejdet og er meget populær til shots

  Dette lille kobber bæger eller krus er helt perfekt til at servere shots eller små drinks i. Gæsterne elsker det kobber belagte shot krus, som er fremstillet i rustfrit stål. Kan også bruges til dips eller små starters. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 50mm W 60mm Ø 50mm

  Vis detaljer
  105,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar

  Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar

  Kobber Julep krus 410ml fra Urban Bar giver dig rigtig mange nye serveringsmuligheder

  Kobber belagt rustfrit stål er dette Julep krus fremstillet i, og det er perfekt til at servere Mint Juleps i. Kobberet holder dine drinks koldere i længere tid end for eksempel glas. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 102mm Top Ø 84mm Base Ø 79mm

  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Pro Kobber krus 325 ml - Urban Bar - Urban bar

  Pro Kobber krus 325 ml - Urban Bar - Urban bar

  Pro Kobber krus 325 ml fra Urban Bar i smukt design og som pryder en hver bar

  Dette flotte kobber krus fra Urban Bar er den helt rigtige måde at servere Moscow Mule på. Tåler kun håndvask.

  Størrelse: 
  H 95mm W 120mm Ø 68mm

  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal - er perfekt til mindre drinks eller shots

  Denne mini cocktail kop er fremstillet i smukt Gun Metal design i flot sort finish. Du kan for eksempel servere Moscow Mule eller andre lækre varianter, såsom lidt større shots. Er du ekstra kreativ, kan du også servere snacks eller dips i koppen. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse:
  H 45mm W 60mm Ø 45mm

  Vis detaljer
  123,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal - fremstillet i robust rustfrit stål i flot finish

  Flot cocktail krus fremstillet i Gun Metal design og i robust rustfrit stål. Præsenterer dine drinks helt fremragende for dine gæster, og egner sig perfekt til en Moscow Mule. Flot finish, men maskinvask frarådes.

  Størrelse:
  H 90mm W 130mm Ø 90mm

  Vis detaljer
  254,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Moscow Mule Kobber krus 370 ml

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml - Urban bar

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml til lækre drinks med et rusisk touch

  En Moscow Mule – vodka, Rose´s Lime, ginger øl og masser af is skal serveres i et Moscow Mule krus i kobber. Det kan ikke være anderledes. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse: 
  H: 80mm W: 130mm Ø: 80mm

  Vis detaljer
  109,00 DKK
  Prisgaranti
 9. Cocktail dåse Kobber 280 ml (4stk)

  Cocktail dåse Kobber 280 ml (4stk)

  Cocktail bæger i kobber design 280 ml som egner sig perfekt til en Moscow Mule

  Dette cocktail bæger i trendy kobber stil og design minder om en dåse ”baked beans”. Men designet er moderne og tiltrækker mange gæsters opmærksomhed med det nye look. Server Moscow Mule eller andre lækre varianter i disse flotte bægre i tin box stil. Kun Håndvask.

  Størrelse: 
  H 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer

  Pris: 220,00 DKK

  Specialpris: 149,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Cocktail dåse Sølver 280 ml (4 stk)

  Cocktail dåse Sølver 280 ml (4 stk)

  Cocktail bægre i tin/sølv farve 280 ml (4 stk) som egner sig perfekt til at servere lækre drinks i

  Fire styk flotte tin box bægre i helt nyt look er det hotteste serveringstip for tiden. De ligner dåser til ”baked beans”, men er yderst attraktive og smukke i designet, og egner sig til at servere alle slags lækre drinks i dem. Prøv for eksempel at mixe en Moscow Mule til dine gæster i baren i disse bægre. Kun håndvask.

  Størrelse: 
  H 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer
  165,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Moskva krus kobber - 445 ml

  Moskva krus kobber - 445 ml

  Flotte kobber krus 

  Moskva Mule krus i kobber giver den ultimative måde at server unikke cocktails. Disse metal cocktail krus tilføje stil til ethver drink, med det snoet håndtag er disse kobber krus
   
  Produkt Info:
  • Kobber drikke krus med tønde design 
  • Materiale: Kobber med en poleret spejl finish 
  • Ideel til servering en Moskva Mule eller andre cocktails 
  • en unik drink præsentation 
  • Håndvask kun 
  • Twisted reb design håndtag, med en guld effekt

  Mål:
  • Højde: 102mm 
  • Bredde: 127 mm 
  • Diameter: 82mm 
  • Rim Diameter: 82mm 
  • Diameter: 70mm 
  • Volumen: 455ml 
  • Vægt: 198 g
  Vis detaljer
  175,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Kobber Krus Moscow 0,5L

  Kobber Krus Moscow 0,5L - Urban bar

  Flot og unikt kobberkrus

  Er du typen, der kan finde på at bruge en klassisk Nilfisk støvsuger som lampeskærm, sammentømrede Europaller som sofa og synes du i det hele taget godt om et råt, men personligt look? Så vil disse cocktailglas fra Barlife helt sikkert være noget for dig. Krusene er lavet af skinnende kobber og de har et rustikt udseende med en kraftig hank, der sikrer dig et godt greb om din drink. De er et oplagt valg til en Moskva Mule eller måske mere almindeligt - en kold mojito. Alle de klassiske cocktails - eller simpelthen som et godt og gedigent drikkekrus. Uanset hvad du har lyst til at drikke, vil du få fornemmelsen af, at at du drikker af et gedigent krus af høj kvalitet. Det gælder naturligvis også dine bargæster. De sætter ris på et godt krus at drikke af og sammen med den øvrige indretning af baren har du som vært mulighed for at signalere, rå, rustik og varm hygge. På den måde vil du få dine gæster til at føle sig mere end velkomne og det kan såmænd have en rigtig positiv indvirkning på hele stemningen i baren og i sidste ende på din indtjening fra en god aften i byen. Investér i den gode stemning - servér dine cocktails i kobberkrus fra Bar Life. Specifikationer - Materiale: Kobber belagt - Farve: Kobber - Kapacitet: 0,5 l. - Rengøring: Tåler kun håndvask

  Vis detaljer

  Pris: 119,00 DKK

  Specialpris: 109,00 DKK

  Prisgaranti

 13. Mezclar Moscow Mule krus Kobber Plated (Default)

  Moscow Mule krus Kobber - Mezclar

  Mezclar Moscow mule krus

  I dette moscow mule krus kan du have 500 ml væske af lige hvad du ønsker. Med dette flotte kobberbelagte moscow mule krus, kan du trygt servere dine moscow mules med stil. Moscow mule krusene er primært til at servere moscow mules, men kan også anvendes til de kolde vinter drikke, så som irish coffee. At servere en moscow mule i andet end et krus er ikke helt rigtigt, men det betyder dog ikke, at det er umuligt. Hvis du på nogen måde vil bevise, at du er en bar, person, café eller restaurant der ved hvordan man mixer rigtige cocktails så bør du altid finde kobberkruset frem. Netop derfor kan du lige så godt købe et par af disse mezcklar Moscow mule krus i kobberfarve.
   
  Vis detaljer
  119,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Mezclar Julep Cup Rustfrit Stål (Default)

  Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar

  Julep kop - silver

  Den klassiske drink "Mint julep" som stammer fra det Arabiske med drikken "julab". Drikken var i originalitet med blade fra en rose. Duften fra drinken var meget forfriskende, og folk troede straks at det ville forøge deres livskvalitet. Denne kop er oplagt at bruge til netop denne drink, men også andre drinks kan den bruges til. Generelt kan man sige, at Mezclar Julep koppen er en fin kop, som pynter meget på bordet. Det gælder især hvis man vælger at have citrusfrugter i eller forskellige krydderurter. Til en klassisk moscow mule er det også oplagt at bruge denne kop. Den drink skal nemlig helst serveres i netop denne kop, hvilket er en tradition, som blev skabt for mange år siden.
  Kapacitet: 400 ml 
   
   
  Vis detaljer
  119,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Mezclar buet Moskva Mule krus Kobber belagt - Messing Håndta (Default)

  Moskva Mule krus Kobber - Messing Håndtag Mezclar

  Mezclar Moscow mule krus

  Med dette flotte kobberbelagte moscow mule krus, kan du trygt servere dine moscow mules med stil. Moscow mule krusene er primært til at servere moscow mules, men kan også anvendes til de kolde vinter drikke, så som irish coffee. Der er flere og flere, som har fået øjnene op for moscow mule, hvilket især skyldes, at folk er vilde med ginger beer. En lignende drink er en dark n stormy, som til forveksling kan smage af det samme. Hvor en dark n stormy er baseret på mørk rom er en mule blot baseret på vodka i stedet. Derudover har man ginger beer, samt lime. Hvis ikke man har lime kan man bruge citron i stedet, det er blot vigtigt, at der er en syrlig smag, som tager toppen af noget af det søde.
  kapacitet: 500 ml
   
   
   
  Vis detaljer

  Pris: 119,00 DKK

  Specialpris: 99,00 DKK

  Prisgaranti

 16. Ottekantet Julep Cup - Urban bar

  Ottekantet Julep Cup - Urban bar

  Pæn og unik ottekantet julep kop

  Til en mint julep går det ikke at have et helt almindeligt, gennemsigtigt glas. Derimod bør denne drink blive serveret i en form for aluminiumskop. Denne ottekantede julep kop er et eksempel på hvilken kop man kan bruge. Den er lavet af en form for metal, og det er det vigtigste. Også hvis man serverer en moscow mule vil man få stor gavn af denne ottekantede julep kop fordi, at den drink også kræver, at man har en form for metalkrus. Det er et meget unikt glas, som du enten kan give i gave til en anden eller til dig selv.
   
  Produktegenskaber:
  • Vintage stål cocktail kop med en ottekantet krop
  • Premium 18/8 japansk rustfrit stål
  • Ruster ikke
  • Poleret finish
  • Tåler opvaskemaskine
   
   
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar

  Ottekantet Julep Cup Kobber - Urban bar

  Smuk og unik ottekantet julep kop i kobber

  Mange bartendere er helt vilde med kobberlooket og det kan man godt forstå. Det er nemlig et smukt look og i kobber ser alt bare lidt bedre ud. Ofte er det de barredskaber man ser en bartender bruge, som er i kobberfarve. Af og til er det dog også glas og anden form for service, som er lavet i kobber. Denne julep kop er netop lavet i kobber og derfor skiller den sig ud i forhold til de øvrige glas i baren, som normalt er ganske almindelige glas.
   
  Yderligere information:
  Vægt
  152 g
  Dimensioner
  11 x 8.5 x 8.5 cm
  Mærke
  Urban Bar
  Model
  Octagonal, Professional
  Materiale
  Metal
  Metal egenskaber
  18/8 Stainless Steel, Brushed Interior, Copper Plated, Japanese Steel, Polished Finish
  Farve
  Copper
  Tåler opvaskemaskine
  Nej
  Indpakning
  Plain Box
  Anvendelse
  Cocktail
   
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Stål Krus - Urban bar

  Stål Krus - Urban bar

  Isolerende og praktisk stål krus fra urban bar

  At drikke en varm eller lunken øl er der stort set ingen der sætter pris på. Når man endeligt drikker en øl har man stort set altid lyst til, at den skal være så kold som mulig. Er temperaturen udenfor eller på baren høj kan en øl dog hurtigt blive kold. I så fald kan man bruge dette stål krus fra Urban bar. Det er udviklet til at kunne indeholde en øl, og så holder det flaskeøllen kold. Derudover behøver du ikke at røre ved øllen da du blot kan holde i stålkrusets håndtag.    
   
  Produktegenskaber
  • Stålkrus med håndtag
  • Dobbeltvægget for isolering
  • Lavet af 0.5mm tyk 202 rustfrit stål
  • Perfekt størrelse til flaskeøl
  • Tåler opvaskemaskine
   
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Rustfrit stål krus "Moscow Mule", hamret, kobberfarvet - 420

  Rustfrit stål krus "Moscow Mule", hamret, kobberfarvet - 420

  Unikt og rundt rustfrit stål krus ’Moscow Mule’ hamret i kobberfarve

  Med dette smukke krus kan du sagtens servere en moscow mule på den helt rigtige måde. Det er en drink, som de seneste år er blevet mere og mere populær. Det er især sket i forbindelse med, at læskedrikken ginger beer er blevet mere populær. I et rustfrit stål krus ’Moscow Mule’ hamret kobberfarvet kan du servere en dejlig drink, som alle vil elske. Du skal blot bruge vodka, gingerbeer og lime. Det er en drink, som stort set alle kan lide og det faktum, at den serveres i et krus gør den endnu mere særlig.
   
  Produktdetaljer:
  Højde (cm): 9,0
  Diameter (cm): 8,5
  Diameter med håndtag (cm): 11,0
  Kapacitet (ml): 420
  Materiale: rustfrit stål
  Farve: kobberfarvet
  Overflade: hamret, afrundet
   
   
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Rustfrit stål krus Moskva Mule, kobberfarvet - 420ml

  Rustfrit stål krus Moskva Mule, kobberfarvet - 420ml

  Unikt og rundt rustfrit stål krus ’Moscow Mule’ i kobberfarve og poleret stil

  Ved du ikke hvad du skal servere for dine gæster når de kommer hjem til dig så kan det være, at du er træt af det du serverer normalt. For de fleste mennesker har en drink de altid serverer og den kan man godt blive træt af. En drink, som man med rette kan skifte over til er en såkaldt moscow mule. Det er en drink, som næstne alle kan lide og en fed gimmick ved denne drink er, at man altid serverer den i et krus. Til drinken kan du købe et rustfrit stål krus Moscow mule kobberfarvet, som er i poleret stil.
   
  Produktdetaljer:
  Højde (cm): 9,0
  Diameter (cm): 8,5
  Diameter med håndtag (cm): 11,0
  Kapacitet (ml): 420
  Materiale: rustfrit stål
  Farve: kobberfarvet
  Overflade: Poleret
   
   
  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Moscow krus - sort hammeret 48 cl

  Moscow krus - sort hammeret 48 cl

  Sort moscow mule krus med hammered effekt

  Dette moscow mule krus er yderst elegant og designmæssigt meget smukt udformet. For hvor mange andre af samme slags glas er helt lige med en forholdsvis simpel form og med en kobberfarve så er denne kop anderledes da det er sort. Udover at være sort har det også en anden overflade da der er et slags cirkelmønster i overfladen, som ser smukt ud når lyset falder på kruset. Derudover gør cirkelmønstret det endnu mere lækkert at holde om når man skal tage en tår af den skønne og forfriskende moscow mule, som med sin lette bitterhed får de helt rigtige smage frem i munden. Med en højde på 9,7 cm og en diameter på 9 cm er glasset af en helt standardstørrelse for hvad man forventer af et krus.
  Højde9.7 cm Diameter9 cm Rumfang48 cl MaterialeRustfrit stål
  Vis detaljer

  Pris: 99,00 DKK

  Specialpris: 59,00 DKK

  Prisgaranti

 22. Moscow krus - kobberfarvet 48 cl

  Moscow krus - kobberfarvet 48 cl

  Moscow mule krus med runde former

  Dette moscow mule krus er lige anderledes end de typiske krus du ser rundt omkring, hvilket især skyldes formen. For hvor det klassiske og mere udbredte moscow mule glas er lige op og ned så er dette krus rundere og går ud på midten. Det gør, at man får noget andet end hvad man forventer af en helt almindelig kop, hvilket for mange er en rigtig god ting. Det er nemlig skønt at føle, at man skiller sig ud således, at man ikke ligner andre. Kruset har en højde på 9,7 cm og diameteren på kruset er 9 cm. Kruset er lavet af rustfrit stål og så kan det rumme 48 cl, som er tilstrækkeligt til en type af pågældende cocktail af en god størrelse.
   
  Højde 9.7 cm Diameter9 cm Rumfang48 cl MaterialeRustfrit stål
  Vis detaljer
  109,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Mug med håndtag - 350ml

  Mug med håndtag - 350ml

  Sejt drinks krus til moscow mule

  I disse dage er der især én drink, som bliver stadig mere populær. Der er naturligvis tale om moscow mule, som rigtig mange elsker at drikke. Denne drink bør drikkes i et krus, som er lavet af aluminium eller et andet tyndt metalmateriale, præcis ligesom dette krus. I drikken har du 50 ml vodka, 12,5 ml limesaft, 6 ml sukker sirup og en smule angostura bitter. Bland disse lækre ingredienser og du har en lækker moscow mule, som du godt kan være bekendt at servere. Dette krus er sølvfarvet og er dermed et af de mere stilede moscow mule-krus. Denne cocktail er fortsat så ny og derfor er der stor sandsynlighed for, at hvis du præsenterer dine venner for drinken så vil de ikke kende den. Derfor kan du være med til at præsentere drinken for dem, hvilket de nok ikke vil glemme. Hvis du ønsker det kan du godt servere andre drinks i dit moscow mule krus.
   
  Vi anbefaler denne cocktail krus til dig for at servere den lækre, fizzy og forfriskende Moskva Mule: 50 ml vodka 12,5 ml limesaft 6 ml sukker sirup dash of angostura bitter Ginger Øl og fineste Juleps og sidst men ikke mindst fremragende egne kreationer. Prøv det. Dine gæster vil elske dig for dine specielle cocktails! Højde (cm): 8,0 Diameter (cm): 9,0 Kapacitet (ml): 350 Kalibreringsmærke (l): Ingen Materiale: krom-nikkel stål Farve: sølv Overflade: lige
  Vis detaljer
  35,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Rustfrit stål Tumblers 500ml

  Rustfrit stål Tumblers 500ml

  Rustfrit stål Tumblers 500ml til lidt større drinks er et must i en hver bar

  Disse trendy rustfri stål bægre egner sig perfekt til lidt større drinks eller mix, som du vil imponere dine gæster med. Bægre i rustfri stål er den helt nye trend, og giver festen nyt liv og masser af glimmer. Kan bruges både i den professionelle og private bar. Tåler kun håndvask.

  Størrelse:
  H: 120mm Ø: 85mm

  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Kobber tumblere 500ml

  Kobber tumblere 500ml

  Kobber tumblere 500ml er de bedst egnede kobber bægre til drinks i størrelse large

  Bægre i kobber er blevet trendy og meget populære blandt bargæster. Egner sig til at servere kolde drinks eller mix, som du blander til dine forventningsfulde gæster. Passer både til den kommercielle og private bar, og tåler ikke maskinvask.

  Størrelse:
  H: 120mm Ø: 85mm

  Vis detaljer
  220,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side

En frisk og simpel drink i et moscow mule krus

Ofte er det sådan, at de cocktails, som bliver meget moderne har det til fælles, at de er meget enkle. De har for det meste blot få ingredienser og er derfor nemme at lave selvom man ikke har et kæmpestort barskab derhjemme. Det er også tilfældet med en moscow mule. For når du står og laver sådan en cocktail, så er det ikke mange forskellige ting du skal blande i dit moscow mule krus. Du blander blot ginger beer og vodka og så er du godt på vej. Derudover skal du også bruge saften fra en halv lime og det er også vigtigt, at du har godt med is i cocktailen. Ingredienserne hælder du derefter blot ned i dit moscow mule krus og så er du klar til at nyde den lækre moscow mule, som dine venner formentligt også vil elske meget.


Her på siden ser vi naturligvis meget på hvad der rører sig i cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi har et meget stort udvalg af forskellige moscow mule krus. Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus her på siden, alle har dog det til fælles, at de har den klassiske form som et moscow mule krus har. De fleste af de moscow mule krus du finder her på siden har den klassiske hank på sig, men der findes dog også undtagelser. På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere. Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former. Du finder også moscow mule krus i helt forskellige farver. Ofte er farven en lidt metallisk type, som for eksempel er bronze eller sølv. Det er dog ikke kun de metalliske farver du kan finde her da du også kan finde andre typer. Blandt andet kan du finde et sort moscow mule krus, som er væsentligt anderledes end de bronzefarvede da dette krus har et helt andet udtryk. Kobberfarven er generelt meget udbredt i moden for øjeblikket, og på meget interiør vil man lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet hvis man kigger på moscow mule krus, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne moscow mule krus du kan finde her på siden og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres moscow mule krus netop hos os.