Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Moscow mule krus - kobber krus til din bar eller hjemmebar
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Moscow mule krus

Moscow mule krus er moderne og har klasse

Ligesom alt andet i denne verden, så går de forskellige cocktails også af og på mode konstant. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke. For det meste er det cocktails, som blev opfundet for mange år siden, som blot får en ekstra chance. Den nyeste drink, som alle er begyndt at drikke er moscow mule. Og her er der også tale om en cocktail, som slet ikke er ny, men som rent faktisk blev opfundet for mange år siden. Det karakteristiske ved denne cocktail er blandt andet, at det er en cocktail, som man serverer i et såkaldt moscow mule krus, som skiller sig meget ud fra de klassiske glas, som man bruger til størstedelen af andre drinks. Et moscow mule krus er formet som et kaffekrus og har hank og det hele. Dog er materialet væsentligt anderledes. Det er nemlig en form for meget let aluminium, som både ser klassisk ud og som vejer meget lidt. Derfor føles det ikke som en tung drink da materialet, som et moscow mule krus er lavet af er meget let.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side
 1. Cocktail Dåse

  Cocktail Dåse

  En fed og rå detalje

  Bønnedåser er aldrig blevet helt sig selv igen siden dengang i 1960'erne og 70'erne, da Andy Warhol gjorde alt fra suppedåser fra Campells til tomat fra Heinz og netop bønnedåser til symboler på det moderne USA. Warhol transformerede dåserne til moderne stilikoner, der fortalte historien om kernen af den amerikanske drøm om frihed og forbrug. Om retten til at udtrykke sig som netop det individ, man var og er. Det er den drøm og den ret til at dyrke det personlige udtryk, som den blanke cocktaildåse fra Barlife taler ind i. Den blanke dåser kunne meget vel være lanceret af en ung Andy Warhol og yngre stilikoner som klummeskriveren Carrie Bradshaw og hendes veninder fra serien Sex and the City kunne meget vel have indtaget deres mange cocktails af netop sådanne cocktailglas. Dåserne signalerer på sin rå facon netop storbyliv a la det New York, som Sex and the City serien udspiller sig i. Cocktail kruset er lavet af stål og tåler kun håndvask. Det er perfekt egnet til en velskænket mojito, men selvfølgelig også soft drinks som sodavand og cider, ligesom de også vil kunne bruges til visse typer forretter. Med et blankt cocktail krus lavet af stål fra Bar Life designet som en dåse signalerer du en kulturbevidst coolness, der bringer dine gæsternes tanker i retningen af New York og den amerikanske drøm. Har du en bar med inspiration fra det amerikanske, vil sådanne cocktail krus være oplagte valg og køber du krus til dit hjem, så har du en sikker vinder i form af god, personlig stil og smag. Specifikationer - Materiale: Stål - Farve: Stål - Rengøring: Tåler kun håndvask

  Vis detaljer
  75,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml

  Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml

  Rustfrit stål Moscow Mule krus 350 ml som er meget populært hos kræsne gæster

  Dette krus i rustfrit stål er velegnet til at servere Moscow Mule i, og ser godt ud i baren. Det præsenterer sig flot i det enkle design. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 75mm W 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer
  60,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Master Class Artesa Kobber krus 70 ml

  Master Class Artesa Kobber krus 70 ml

  Master Class Artesa Kobber krus 70 ml er smukt forarbejdet og er meget populær til shots

  Dette lille kobber bæger eller krus er helt perfekt til at servere shots eller små drinks i. Gæsterne elsker det kobber belagte shot krus, som er fremstillet i rustfrit stål. Kan også bruges til dips eller små starters. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 50mm W 60mm Ø 50mm

  Vis detaljer
  105,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar

  Kobber Julep krus 410ml - Urban Bar

  Kobber Julep krus 410ml fra Urban Bar giver dig rigtig mange nye serveringsmuligheder

  Kobber belagt rustfrit stål er dette Julep krus fremstillet i, og det er perfekt til at servere Mint Juleps i. Kobberet holder dine drinks koldere i længere tid end for eksempel glas. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 102mm Top Ø 84mm Base Ø 79mm

  Vis detaljer
  139,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Pro Kobber krus 325 ml - Urban Bar - Urban bar

  Pro Kobber krus 325 ml - Urban Bar - Urban bar

  Pro Kobber krus 325 ml fra Urban Bar i smukt design og som pryder en hver bar

  Dette flotte kobber krus fra Urban Bar er den helt rigtige måde at servere Moscow Mule på. Tåler kun håndvask.

  Størrelse: 
  H 95mm W 120mm Ø 68mm

  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal

  Mini Cocktail kop 60ml - Gun Metal - er perfekt til mindre drinks eller shots

  Denne mini cocktail kop er fremstillet i smukt Gun Metal design i flot sort finish. Du kan for eksempel servere Moscow Mule eller andre lækre varianter, såsom lidt større shots. Er du ekstra kreativ, kan du også servere snacks eller dips i koppen. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse:
  H 45mm W 60mm Ø 45mm

  Vis detaljer
  123,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal

  Cocktail krus 500ml - Gun Metal - fremstillet i robust rustfrit stål i flot finish

  Flot cocktail krus fremstillet i Gun Metal design og i robust rustfrit stål. Præsenterer dine drinks helt fremragende for dine gæster, og egner sig perfekt til en Moscow Mule. Flot finish, men maskinvask frarådes.

  Størrelse:
  H 90mm W 130mm Ø 90mm

  Vis detaljer
  254,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Moscow Mule Kobber krus 370 ml

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml - Urban bar

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml til lækre drinks med et rusisk touch

  En Moscow Mule – vodka, Rose´s Lime, ginger øl og masser af is skal serveres i et Moscow Mule krus i kobber. Det kan ikke være anderledes. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse: 
  H: 80mm W: 130mm Ø: 80mm

  Vis detaljer
  109,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Cocktail dåse Kobber 280 ml (4stk)

  Cocktail dåse Kobber 280 ml (4stk)

  Cocktail bæger i kobber design 280 ml som egner sig perfekt til en Moscow Mule

  Dette cocktail bæger i trendy kobber stil og design minder om en dåse ”baked beans”. Men designet er moderne og tiltrækker mange gæsters opmærksomhed med det nye look. Server Moscow Mule eller andre lækre varianter i disse flotte bægre i tin box stil. Kun Håndvask.

  Størrelse: 
  H 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer

  Pris: 220,00 DKK

  Specialpris: 149,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Cocktail dåse Sølver 280 ml (4 stk)

  Cocktail dåse Sølver 280 ml (4 stk)

  Cocktail bægre i tin/sølv farve 280 ml (4 stk) som egner sig perfekt til at servere lækre drinks i

  Fire styk flotte tin box bægre i helt nyt look er det hotteste serveringstip for tiden. De ligner dåser til ”baked beans”, men er yderst attraktive og smukke i designet, og egner sig til at servere alle slags lækre drinks i dem. Prøv for eksempel at mixe en Moscow Mule til dine gæster i baren i disse bægre. Kun håndvask.

  Størrelse: 
  H 108mm Ø 78mm

  Vis detaljer
  165,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Moskva krus kobber - 445 ml

  Moskva krus kobber - 445 ml

  Flotte kobber krus 

  Moskva Mule krus i kobber giver den ultimative måde at server unikke cocktails. Disse metal cocktail krus tilføje stil til ethver drink, med det snoet håndtag er disse kobber krus
   
  Produkt Info:
  • Kobber drikke krus med tønde design 
  • Materiale: Kobber med en poleret spejl finish 
  • Ideel til servering en Moskva Mule eller andre cocktails 
  • en unik drink præsentation 
  • Håndvask kun 
  • Twisted reb design håndtag, med en guld effekt

  Mål:
  • Højde: 102mm 
  • Bredde: 127 mm 
  • Diameter: 82mm 
  • Rim Diameter: 82mm 
  • Diameter: 70mm 
  • Volumen: 455ml 
  • Vægt: 198 g
  Vis detaljer
  175,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Kobber Krus Moscow 0,5L

  Kobber Krus Moscow 0,5L - Urban bar

  Flot og unikt kobberkrus

  Er du typen, der kan finde på at bruge en klassisk Nilfisk støvsuger som lampeskærm, sammentømrede Europaller som sofa og synes du i det hele taget godt om et råt, men personligt look? Så vil disse cocktailglas fra Barlife helt sikkert være noget for dig. Krusene er lavet af skinnende kobber og de har et rustikt udseende med en kraftig hank, der sikrer dig et godt greb om din drink. De er et oplagt valg til en Moskva Mule eller måske mere almindeligt - en kold mojito. Alle de klassiske cocktails - eller simpelthen som et godt og gedigent drikkekrus. Uanset hvad du har lyst til at drikke, vil du få fornemmelsen af, at at du drikker af et gedigent krus af høj kvalitet. Det gælder naturligvis også dine bargæster. De sætter ris på et godt krus at drikke af og sammen med den øvrige indretning af baren har du som vært mulighed for at signalere, rå, rustik og varm hygge. På den måde vil du få dine gæster til at føle sig mere end velkomne og det kan såmænd have en rigtig positiv indvirkning på hele stemningen i baren og i sidste ende på din indtjening fra en god aften i byen. Investér i den gode stemning - servér dine cocktails i kobberkrus fra Bar Life. Specifikationer - Materiale: Kobber belagt - Farve: Kobber - Kapacitet: 0,5 l. - Rengøring: Tåler kun håndvask

  Vis detaljer

  Pris: 119,00 DKK

  Specialpris: 109,00 DKK

  Prisgaranti

 13. Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Flot og trofæ-lignende Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Dette smukke moscow mule-krus er yderst unikt da det adskiller sig lidt fra de andre typer af samme krus du normalt ser. Det flotte Barrel -COCKTAIL MUG- Stål adskiller sig især ved at være lavet i skinnende stål, der giver en næsten luksuriøs følelse når du ser på det og drikker af det. Den store hank er helt særlig da den er formet anderledes og mere kantet end man normalt ser. Selve formen på kruset leder tankerne hen på en pokal så man kan ikke lade være med at føle sig som en vinder når man drikker en god moscow mule af det smukke krus. Du kan lynhurtigt blande en god moscow mule sammen og servere den i dette smukke krus.
  Vis detaljer
  169,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Skinnende og festligt Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Mange af de moscow mule-krus man kan købe er matte, hvilket betyder, at man ikke lægger helt så meget mærke til dem. Helt anderledes er det dog med dette Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber. Dette krys er nemlig skinnende og lavet i et kobber look. Det faktum, at det er skinnende gør, at lyset reflekteres rigtig flot og godt i kruset. Det ser også flot ud når det står i baren når du holder en pause med at drikke. Drinken som du hælder i er ekstra lækker da den både er en smule syrlig og sød. Disse to smage komplimenterer hinanden og gør denne drink til manges yndlingsdrink.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Detaljeret og unikt Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Med dette smukke moscow mule-krus i hånden vil enhver føle, at de drikker en ekstra særlig drink. Med stor sandsynlighed vil den hurtigt ryge ned for at blive skiftet ud med endnu en. Der er nemlig noget særligt ved et Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber som dette, der gør, at folk synes, at det bliver en endnu større oplevelse at drikke en cocktail. Dette krus skiller sig ud fra mange andre der findes da det har et smukt mønster på ydersiden. Kruset har små firkanter på ydersiden, som er med til at gøre, at det er dejligt at røre ved når det står på bordet og når man skal have en tår.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Detaljerigt og unikt Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Med dette smukke Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål kan du være sikker på, at du nok skal få opmærksomhed. Uanset om det er nogle krus man køber til hjemmet eller til baren eller caféen, vil folk der drikker af koppen bide mærke i hvordan den ser ud. Udover, at det er en moscow mule-kop, som altid ser særlig ud grundet form og materiale, er detaljerne også unikke. Hvor et moscow mule krus ofte er lavet i den såkaldte ’hammered’ stil er dette mere stringent i mønstret. Det har nogle firkanter i mønsteret, som leder tankerne hen på flotte diamanter. Det gør både kruset dejligt at kigge på og dejligt at drikke af. Desuden har kruset naturligvis en hank.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 17. tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  Særlig unikt tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  Med dette krus kan du lave en moscow mule på den helt rigtige måde. Det er dog ikke nok, at du anskaffer dig et tønde kobber krus -MOSCOW MULE. Det er klart, at det vil medvirke positivt til hele den overordnede følelse. Dog skal du også tænke på, at du skal lave en god moscow mule. Her er det vigtigt, at du har de rette ingredienser og at du har et godt mål så du tager den korrekte mængde af de forskellige ingredienser i. For det første skal du bruge 12 cl vodka. Modsat mange andre moderne drinks er en moscow mule nemlig baseret på vodka. Derudover skal du bruge limesaft, ginger ale, lime og isterninger.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Flot og unikt Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Dette Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber er ekstra unikt, hvilket især skyldes formen og materialet. For det første er der tale om et rigtigt krus, hvilket er meget utraditionelt når det er drinks man laver. Derudover vil man opleve, at materialet også er anderledes da det er lavet af antik kobber. Begge disse ting er med til at gøre, at kruset er noget man lægger mærke til. Drikker du en moscow mule på en bar af dette krus vil flere gæster formentligt komme hen til dig og spørge ind til kruset. En moscow mule er en dejlig drink, som du uden tvivl vil nyde. Den er let bitter og sød på samme tid og har en klassisk smag, de fleste vil kunne lide.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål

  Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål

  Flot Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål i unikt design

  At servere en moscow mule er noget, som flere og flere barer begynder at gøre. Det skyldes slet og ret, at efterspørgslen efterhånden stiger og her er man nødt til at følge med. Mange ved dog ikke, at en rigtig moscow mule skal serveres i et helt særligt krus. Dette Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål er et oplagt eksempel på det rette krus. Det er klart, at man sagtens kan servere drinken i et almindeligt glas, men der er dog også noget hyggeligt og interessant ved at fastholde denne tradition. Generelt ser det nemlig ekstra festligt ud at servere en drink i en kop og tilmed hvis den er lavet af antik stål, som det er tilfældet med lige netop denne kop.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Tønde krus -MOSCOW MULE

  Tønde krus -MOSCOW MULE

  Smukke og rummelige Tønde krus -MOSCOW MULE

  Grunden til, at disse krus har navnet Tønde krus -MOSCOW MULE er formen. De er nemlig formet som en lille tønde. Det betyder, at de går lidt ind foroven og forneden, mens de buler ud på midten. Det er en klassisk form når man har med moscow mule-krus at gøre. Man vil nemlig stort set altid have denne form når der er tale om disse krus. En moscow mule bliver stadigt en mere og mere udbredt drink. Derfor er det en god ide at have disse krus således, at man kan servere drinken på den helt rigtige måde. Uanset om det er derhjemme eller på baren vil det være dejligt at kunne tilbyde sine gæster at drikke af et ægte moscow mule-krus.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Smukke og unikke Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Skal man drikke en moscow mule kan det være, at man blot laver den i helt almindelige glas, der er lavet af gennemsigtigt glas. Det er dog noget man hurtigt kan fortryde når man kommer i tanke om, at det er en drink, der kræver helt særlige glas. Med disse Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber får du det bedste ud af dine drinks. Man skal nemlig servere en moscow mule i krus der er lavet af tyndt kobber. Det skyldes, at det er noget man altid har gjort. Folk kan lide at lade denne tradition blive og derfor er det en god ide at købe disse krus hvis du ved, at der skal moscow mules på menuen.
   
  Information:
  Antal: 2 stk.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber

  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber

  Smukt Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber uden hank

  Dette flotte Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber har ikke nogen hank, hvilket kan forvirre nogle ved første øjekast. Den eneste grund til, at det kan virke forvirrende er dog, at man blander en julep sammen med en moscow mule. For når man drikker en Mint Julep er der aldrig hank i selve glasset. Det er der derimod i en moscow mule, så der kan der ofte opstå en forvirring. Skal du lave en god julep i dette glas vil dine gæster elske dig for det. Er det blot til dig selv vil du også nyde selvforkælelsen der er forbundet med at drikke denne drink. Det er nemlig en smagfuld drink, der passer til både sommer og vinter.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber

  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber

  Smukt Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber med godt materiale

  En af de ting, der altid kendetegner en kop som dette Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber er, at det er god kvalitet. Modsat glas, som man normalt bruger til drinks, går sådan et krus ikke i stykker. Tværtimod bliver kruset kun pænere og pænere hvis det får nogle knubs. Falder det på gulvet vil det nemlig bare være med til at se mere antikt ud. Det er et krus, der er lavet i en stil der hedder hammeret kobber. Det betyder, at det fra starten ser brugt ud og det allerede når du køber det har et mønster der ligner, at det er brugt. Det gør, at det ikke bliver ødelagt så hurtigt.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Festligt og sjovt Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Der er ingen der kan sige noget til, at dette Tønde krus -PINEAPPLE- Guld er festligt. Både formen og farven gør nemlig, at der er tale om et af de mest festlige krus du formentligt har set. Det er lavet i guldfarve, hvilket altid er med til at skabe lidt festlig stemning. Men det er dog ikke kun den skinnende farve, der er med til at sørge for, at dette krus får meget opmærksomhed. Også formen er nemlig yderst speciel da den er formet som en ananas. Man kan tage toppen af koppen af således, at man ved første øjekast ikke kan se hvad der gemmer sig nede i drinken. Det er med til at gøre dette krus særligt og du vil uden tvivl nyde at drikke af det.
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Festlig og unik Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Med denne Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber har du et tøndekrus der skiller sig meget ud fra mængden. Det er især formen, der falder i øjnene når man ser på den. Der er nemlig tale om et krus der er formet som en ananas. Da netop ananas-formen er meget på mode for tiden er der ikke noget som er meget mærkeligt ved dette. Alligevel skiller kruset sig dog ud. Man kan tage toppen af og se hvilken lækker drink der gemmer sig nede i kruset. Farven er kobber og det er også med til at gøre, at der ikke er nogen, der ikke lægger mærke til dette krus, der lyser op i baren.
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

En frisk og simpel drink i et moscow mule krus

Ofte er det sådan, at de cocktails, som bliver meget moderne har det til fælles, at de er meget enkle. De har for det meste blot få ingredienser og er derfor nemme at lave selvom man ikke har et kæmpestort barskab derhjemme. Det er også tilfældet med en moscow mule. For når du står og laver sådan en cocktail, så er det ikke mange forskellige ting du skal blande i dit moscow mule krus. Du blander blot ginger beer og vodka og så er du godt på vej. Derudover skal du også bruge saften fra en halv lime og det er også vigtigt, at du har godt med is i cocktailen. Ingredienserne hælder du derefter blot ned i dit moscow mule krus og så er du klar til at nyde den lækre moscow mule, som dine venner formentligt også vil elske meget.


Her på siden ser vi naturligvis meget på hvad der rører sig i cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi har et meget stort udvalg af forskellige moscow mule krus. Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus her på siden, alle har dog det til fælles, at de har den klassiske form som et moscow mule krus har. De fleste af de moscow mule krus du finder her på siden har den klassiske hank på sig, men der findes dog også undtagelser. På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere. Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former. Du finder også moscow mule krus i helt forskellige farver. Ofte er farven en lidt metallisk type, som for eksempel er bronze eller sølv. Det er dog ikke kun de metalliske farver du kan finde her da du også kan finde andre typer. Blandt andet kan du finde et sort moscow mule krus, som er væsentligt anderledes end de bronzefarvede da dette krus har et helt andet udtryk. Kobberfarven er generelt meget udbredt i moden for øjeblikket, og på meget interiør vil man lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet hvis man kigger på moscow mule krus, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne moscow mule krus du kan finde her på siden og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres moscow mule krus netop hos os.