Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Moscow mule krus - kobber krus til din bar eller hjemmebar
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Moscow mule krus

Moscow mule krus er moderne og har klasse

Ligesom alt andet i denne verden, så går de forskellige cocktails også af og på mode konstant. Hver sommer er der en ny cocktail, som tager verden med storm, og som alle begynder at drikke. For det meste er det cocktails, som blev opfundet for mange år siden, som blot får en ekstra chance. Den nyeste drink, som alle er begyndt at drikke er moscow mule. Og her er der også tale om en cocktail, som slet ikke er ny, men som rent faktisk blev opfundet for mange år siden. Det karakteristiske ved denne cocktail er blandt andet, at det er en cocktail, som man serverer i et såkaldt moscow mule krus, som skiller sig meget ud fra de klassiske glas, som man bruger til størstedelen af andre drinks. Et moscow mule krus er formet som et kaffekrus og har hank og det hele. Dog er materialet væsentligt anderledes. Det er nemlig en form for meget let aluminium, som både ser klassisk ud og som vejer meget lidt. Derfor føles det ikke som en tung drink da materialet, som et moscow mule krus er lavet af er meget let.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side
 1. Kobber Krus Moscow 0,5L

  Kobber Krus Moscow 0,5L - Urban bar

  Flot og unikt kobberkrus

  Er du typen, der kan finde på at bruge en klassisk Nilfisk støvsuger som lampeskærm, sammentømrede Europaller som sofa og synes du i det hele taget godt om et råt, men personligt look? Så vil disse cocktailglas fra Barlife helt sikkert være noget for dig. Krusene er lavet af skinnende kobber og de har et rustikt udseende med en kraftig hank, der sikrer dig et godt greb om din drink. De er et oplagt valg til en Moskva Mule eller måske mere almindeligt - en kold mojito. Alle de klassiske cocktails - eller simpelthen som et godt og gedigent drikkekrus. Uanset hvad du har lyst til at drikke, vil du få fornemmelsen af, at at du drikker af et gedigent krus af høj kvalitet. Det gælder naturligvis også dine bargæster. De sætter ris på et godt krus at drikke af og sammen med den øvrige indretning af baren har du som vært mulighed for at signalere, rå, rustik og varm hygge. På den måde vil du få dine gæster til at føle sig mere end velkomne og det kan såmænd have en rigtig positiv indvirkning på hele stemningen i baren og i sidste ende på din indtjening fra en god aften i byen. Investér i den gode stemning - servér dine cocktails i kobberkrus fra Bar Life. Specifikationer - Materiale: Kobber belagt - Farve: Kobber - Kapacitet: 0,5 l. - Rengøring: Tåler kun håndvask

  Vis detaljer

  Pris: 119,00 DKK

  Specialpris: 109,00 DKK

  Prisgaranti

 2. Goldberg copper mug

  Goldberg copper mug

  Smukt og unikt Goldberg copper mug

  Med dette flotte og meget unikke Goldberg copper mug kan du lave en god drink. Der er især én drink, som er oplagt at lave med et krus som dette. Det handler om en moscow mule og det er noget, som bliver mere og mere udbredt at lave. Det er en drink, som stammer fra Rusland og da man fandt på den blev den altid lavet i kopper. Senere er der nogen der har fundet på, at man skulle lave den i kobber og det er en mode der stadig gælder. Derfor kan du være sikker på, at du kan lave de helt gode drinks med ginger beer i disse krus. Køb et par stykker så du både har til dig selv og dine gæster.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Festligt og sjovt Tønde krus -PINEAPPLE- Guld

  Der er ingen der kan sige noget til, at dette Tønde krus -PINEAPPLE- Guld er festligt. Både formen og farven gør nemlig, at der er tale om et af de mest festlige krus du formentligt har set. Det er lavet i guldfarve, hvilket altid er med til at skabe lidt festlig stemning. Men det er dog ikke kun den skinnende farve, der er med til at sørge for, at dette krus får meget opmærksomhed. Også formen er nemlig yderst speciel da den er formet som en ananas. Man kan tage toppen af koppen af således, at man ved første øjekast ikke kan se hvad der gemmer sig nede i drinken. Det er med til at gøre dette krus særligt og du vil uden tvivl nyde at drikke af det.
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Festlig og unik Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber

  Med denne Tønde krus -PINEAPPLE- Kobber har du et tøndekrus der skiller sig meget ud fra mængden. Det er især formen, der falder i øjnene når man ser på den. Der er nemlig tale om et krus der er formet som en ananas. Da netop ananas-formen er meget på mode for tiden er der ikke noget som er meget mærkeligt ved dette. Alligevel skiller kruset sig dog ud. Man kan tage toppen af og se hvilken lækker drink der gemmer sig nede i kruset. Farven er kobber og det er også med til at gøre, at der ikke er nogen, der ikke lægger mærke til dette krus, der lyser op i baren.
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Cup-JULEP MUG- Antik kobber

  Cup-JULEP MUG- Antik kobber

  Flot og praktisk Cup-JULEP MUG- Antik kobber

  Generelt er der mange praktiske ting at sige om dette Cup-JULEP MUG- Antik kobber, hvilket der er om de fleste julep-krus. For det første er de altid lavet i et materiale der er holdbart. Modsat almindelige glas går de nemlig ikke i stykker, hvis de bliver tabt på gulvet. Derudover har netop dette krus den fordel, at det står godt fast på bordpladen. Det er nemlig formet på en måde, så bunden er større og fylder mere end resten af kruset. Det er med til at gøre, at de tørstige og fulde bargæster ikke med det samme smider kruset ned på gulvet, hvor man kan risikere, at det går i stykker. Det er lavet i stilen antik kobber, hvilket både ser smukt og yderst stilfuldt ud når man sidder og nyder en drink.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Skinnende og festligt Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber

  Mange af de moscow mule-krus man kan købe er matte, hvilket betyder, at man ikke lægger helt så meget mærke til dem. Helt anderledes er det dog med dette Tønde krus -MOSCOW MULE- Kobber. Dette krys er nemlig skinnende og lavet i et kobber look. Det faktum, at det er skinnende gør, at lyset reflekteres rigtig flot og godt i kruset. Det ser også flot ud når det står i baren når du holder en pause med at drikke. Drinken som du hælder i er ekstra lækker da den både er en smule syrlig og sød. Disse to smage komplimenterer hinanden og gør denne drink til manges yndlingsdrink.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Detaljeret og unikt Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Med dette smukke moscow mule-krus i hånden vil enhver føle, at de drikker en ekstra særlig drink. Med stor sandsynlighed vil den hurtigt ryge ned for at blive skiftet ud med endnu en. Der er nemlig noget særligt ved et Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Kobber som dette, der gør, at folk synes, at det bliver en endnu større oplevelse at drikke en cocktail. Dette krus skiller sig ud fra mange andre der findes da det har et smukt mønster på ydersiden. Kruset har små firkanter på ydersiden, som er med til at gøre, at det er dejligt at røre ved når det står på bordet og når man skal have en tår.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 8. tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  Særlig unikt tønde kobber krus -MOSCOW MULE

  Med dette krus kan du lave en moscow mule på den helt rigtige måde. Det er dog ikke nok, at du anskaffer dig et tønde kobber krus -MOSCOW MULE. Det er klart, at det vil medvirke positivt til hele den overordnede følelse. Dog skal du også tænke på, at du skal lave en god moscow mule. Her er det vigtigt, at du har de rette ingredienser og at du har et godt mål så du tager den korrekte mængde af de forskellige ingredienser i. For det første skal du bruge 12 cl vodka. Modsat mange andre moderne drinks er en moscow mule nemlig baseret på vodka. Derudover skal du bruge limesaft, ginger ale, lime og isterninger.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Moscow Mule Kobber krus 370 ml

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml - Urban bar

  Moscow Mule Kobber krus 370 ml til lækre drinks med et rusisk touch

  En Moscow Mule – vodka, Rose´s Lime, ginger øl og masser af is skal serveres i et Moscow Mule krus i kobber. Det kan ikke være anderledes. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse: 
  H: 80mm W: 130mm Ø: 80mm

  Vis detaljer
  109,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Detaljerigt og unikt Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål

  Med dette smukke Tønde krus -MOSCOW MULE- Antik Stål kan du være sikker på, at du nok skal få opmærksomhed. Uanset om det er nogle krus man køber til hjemmet eller til baren eller caféen, vil folk der drikker af koppen bide mærke i hvordan den ser ud. Udover, at det er en moscow mule-kop, som altid ser særlig ud grundet form og materiale, er detaljerne også unikke. Hvor et moscow mule krus ofte er lavet i den såkaldte ’hammered’ stil er dette mere stringent i mønstret. Det har nogle firkanter i mønsteret, som leder tankerne hen på flotte diamanter. Det gør både kruset dejligt at kigge på og dejligt at drikke af. Desuden har kruset naturligvis en hank.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Flot og unikt Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber

  Dette Cup -MOSCOW MULE- Antik Kobber er ekstra unikt, hvilket især skyldes formen og materialet. For det første er der tale om et rigtigt krus, hvilket er meget utraditionelt når det er drinks man laver. Derudover vil man opleve, at materialet også er anderledes da det er lavet af antik kobber. Begge disse ting er med til at gøre, at kruset er noget man lægger mærke til. Drikker du en moscow mule på en bar af dette krus vil flere gæster formentligt komme hen til dig og spørge ind til kruset. En moscow mule er en dejlig drink, som du uden tvivl vil nyde. Den er let bitter og sød på samme tid og har en klassisk smag, de fleste vil kunne lide.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål

  Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål

  Flot Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål i unikt design

  At servere en moscow mule er noget, som flere og flere barer begynder at gøre. Det skyldes slet og ret, at efterspørgslen efterhånden stiger og her er man nødt til at følge med. Mange ved dog ikke, at en rigtig moscow mule skal serveres i et helt særligt krus. Dette Tønde krus - MOSCOW MULE- Antik Stål er et oplagt eksempel på det rette krus. Det er klart, at man sagtens kan servere drinken i et almindeligt glas, men der er dog også noget hyggeligt og interessant ved at fastholde denne tradition. Generelt ser det nemlig ekstra festligt ud at servere en drink i en kop og tilmed hvis den er lavet af antik stål, som det er tilfældet med lige netop denne kop.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Tønde krus -MOSCOW MULE

  Tønde krus -MOSCOW MULE

  Smukke og rummelige Tønde krus -MOSCOW MULE

  Grunden til, at disse krus har navnet Tønde krus -MOSCOW MULE er formen. De er nemlig formet som en lille tønde. Det betyder, at de går lidt ind foroven og forneden, mens de buler ud på midten. Det er en klassisk form når man har med moscow mule-krus at gøre. Man vil nemlig stort set altid have denne form når der er tale om disse krus. En moscow mule bliver stadigt en mere og mere udbredt drink. Derfor er det en god ide at have disse krus således, at man kan servere drinken på den helt rigtige måde. Uanset om det er derhjemme eller på baren vil det være dejligt at kunne tilbyde sine gæster at drikke af et ægte moscow mule-krus.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Smukke og unikke Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber

  Skal man drikke en moscow mule kan det være, at man blot laver den i helt almindelige glas, der er lavet af gennemsigtigt glas. Det er dog noget man hurtigt kan fortryde når man kommer i tanke om, at det er en drink, der kræver helt særlige glas. Med disse Barre kobber krus -MOSCOW MULE- 2 stk. Antik Kobber får du det bedste ud af dine drinks. Man skal nemlig servere en moscow mule i krus der er lavet af tyndt kobber. Det skyldes, at det er noget man altid har gjort. Folk kan lide at lade denne tradition blive og derfor er det en god ide at købe disse krus hvis du ved, at der skal moscow mules på menuen.
   
  Information:
  Antal: 2 stk.
  Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

 15. tønde kobber krus -MOSCOW MULE - Hammeret

  tønde kobber krus -MOSCOW MULE - Hammeret

  Unik tønde kobber krus -MOSCOW MULE – Hammeret med karakter

  Denne smukke tønde kobber krus -MOSCOW MULE – Hammeret er ekstra unik grundet dens form og materiale. Bestiller man en drink på en bar eller en café, vil man normalt få sin drink i et glas, der er lavet af gennemsigtigt glas, som enten er højt eller lavt. Sådan hænger det dog ikke sammen hvis du bestiller en moscow mule. Så får du nemlig din drink i en kop med håndtag lavet af en form for kobber eller kobberlignende materiale. Det er der en historisk grund til man gør, og fordi det ser interessant ud har man valgt at fastholde skikken. Denne smukke moscow mule-krus er et helt klassisk eksempel på dette og kruset er meget repræsentativt for hvad et moscow mule-krus er og hvordan det bør se ud.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Antik Kobber Cup -MOSCOW MULE- Hammeret

  Antik Kobber Cup -MOSCOW MULE- Hammeret

  Smuk og moderne Antik Kobber Cup -MOSCOW MULE- Hammeret

  Rigtig mange ting i samfundet er præget af modebilledet og hvad man bruger for tiden. Det gælder både tøj, film og andre ting. Også en ting som madvarer og drikkevarer kan være noget, der kommer på mode. For eksempel er der flere og flere der væger at købe denne Antik Kobber Cup -MOSCOW MULE- Hammeret eller lignende kobber. Det skyldes, at drinken moscow mule er meget udbredt for tiden. Den lækre, søde og bitre smag er noget, som folk er vilde med og flere og flere får øjnene op for den udsøgte drink. Du vil uden tvivl nyde denne dejlige drink da den bliver nydt af de fleste, der smager den.
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Moscow Mule Mug - Antik messing

  Moscow Mule Mug - Antik messing

  Stemningsfuldt og flot Moscow Mule Mug - Antik messing

  Skal du servere en moscow mule kan du gøre det i mange forskellige glas. Der er dog ingen tvivl om, at du så vidt muligt bør servere denne drink i et rigtigt mug. Dette Moscow Mule Mug - Antik messing er oplagt til dette, og det har endda det helt rigtige udseende. Det har den klassiske krusform, hvilket er kendetegnende for en moscow mule. Derudover har kruset også den helt rigtige form, nemlig et krus med en hank. Materialet er antik messing, hvilket også hører sig til når man serverer en moscow mule. Dine tørstige gæster vil elske at drikke drinks af dette krus, uanset om du serverer drinks derhjemme eller bag baren.   

   

  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Flot og trofæ-lignende Barrel -COCKTAIL MUG- Stål

  Dette smukke moscow mule-krus er yderst unikt da det adskiller sig lidt fra de andre typer af samme krus du normalt ser. Det flotte Barrel -COCKTAIL MUG- Stål adskiller sig især ved at være lavet i skinnende stål, der giver en næsten luksuriøs følelse når du ser på det og drikker af det. Den store hank er helt særlig da den er formet anderledes og mere kantet end man normalt ser. Selve formen på kruset leder tankerne hen på en pokal så man kan ikke lade være med at føle sig som en vinder når man drikker en god moscow mule af det smukke krus. Du kan lynhurtigt blande en god moscow mule sammen og servere den i dette smukke krus.
  Vis detaljer
  169,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber

  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber

  Smukt Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber uden hank

  Dette flotte Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber har ikke nogen hank, hvilket kan forvirre nogle ved første øjekast. Den eneste grund til, at det kan virke forvirrende er dog, at man blander en julep sammen med en moscow mule. For når man drikker en Mint Julep er der aldrig hank i selve glasset. Det er der derimod i en moscow mule, så der kan der ofte opstå en forvirring. Skal du lave en god julep i dette glas vil dine gæster elske dig for det. Er det blot til dig selv vil du også nyde selvforkælelsen der er forbundet med at drikke denne drink. Det er nemlig en smagfuld drink, der passer til både sommer og vinter.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Mat Effekt Krus 480ml

  Mat Effekt Krus 480ml

  Med denne unikke finish giver denne Matt Tavle Effect-krus en frisk følelse af stil til at lave professionelle standardcocktails. Denne Moskva Mule Krus er ideel til barer eller restauranter. Det er den helt unikke servering til rombaserede cocktails eller en Mint Julep og Moscow Mule. 

  Denne trendige look og mat finish giver en mere individuel stil til dine cocktail-kreationer.
  Produktegenskaber:
  • Cocktail servering krus 
  • Materiale: Rustfrit stål med matt tin effekt effekt 
  • Kun håndvask 
  • Perfekt til servering kreative cocktails 
  • Ideel til kommerciel og husholdningsbrug 
  • På trend unik matt tin finish
  Dimensioner:
  • Volumen: 480ml 
  • Højde: 100mm 
  • Diameter: 85mm 
  • Vægt: 236g
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål

  Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål

  Smukt og unikt Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål

  Med dette flotte Barrel mug-BEER MUG- Antik Stål har du et rustikt krus, der ser stilfuldt ud. Grunden til, at det ser rustikt ud er materialet som er stål. Ikke nok med, at det er stål er det også antikt. Begge disse ting er med til at gøre, at dette krus vil se ekstra rustikt ud på bordet. Det vil passe godt til en stilfuld bar der går meget op i indretningen. Skal der serveres en god moscow mule vil det være oplagt at bruge dette krus. Kruset ser ud som man forventer, at et moscow mule-krus ser ud. Det er nemlig både lavet af en form for metal samtidig med, at det har en hank, hvilket også er med til at gøre det ekstra unikt.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Barrel mug-BEER MUG- Antik Kobber

  Barrel mug-BEER MUG- Antik Kobber

  Smart og let anvendeligt Barrel mug-BEER MUG- Antik Kobber

  Dette Barrel mug-BEER MUG- Antik Kobber er godt at bruge til mange forskellige ting. Selvom det primært er lavet som et ølkrus er det dog ikke blot øl du kan hælde i. Det vil dog give noget helt særligt at servere øl i dette krus, da det er noget man ser sjældent. Det eneste man skal være opmærksom på her er, at man som gæst ikke kan se farven på øllen. Det kan have sine fordele da farven dermed ikke er med til at gøre, at man på forhånd dømmer øllens farve. Er man mere til en cocktail kan man servere en moscow mule i kruset da det også egner sig meget godt til det.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Stål (4stk)

  Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Stål (4stk)

  Rustikke og moderne Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Stål

  Med de flotte og pæne Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Stål har du nogle shotglas du rent faktisk kan vise frem. Rigtig mange mennesker har shotglas fra deres ungdom, som efterhånden ikke kan bruges mere da de ikke er på mode. Disse shotglas er anderledes da de har en meget unik form. Har man fået en almindelig mint julep vil man vide, at den serveres i en helt særlig form for krus. Disse shotglas er formet som dette krus, men naturligvis i ministørrelse. I en pakke er der i alt fire, så du kan lave fire shots af gangen. Det betyder ikke, at I ikke kan bruge glassene hvis I er mere end fire da I blot kan skiftes.
   
  Information:
  Antal: 4 stk.
  Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber (4stk)

  Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber (4stk)

  Gode og unikke Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber

  Disse søde Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Kobber er ideelle at bruge når der skal shots på bordet. De fleste har nok prøvet at smage en god mint julep, som er en af de klassiske drinks i drinkbogen. Er man vild med smagen kan man lynhurtigt lave denne smag om til et lille shot. Der findes nemlig mange forskellige shots man kan nyde og man kan lige så godt lave et man kan lide. Hvis man blander en stor mængde vodka med en form for ginger ale eller ginger beer er man allerede langt. Man skal blot være opmærksom på, at størstedelen er vodka for ellers minder det ikke meget om et shot.
   
  Information:
  Antal: 4 stk.
  Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber (4stk)

  Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber (4stk)

  Sødt og praktisk Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber  (4stk)

  Dette fine Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber  (4stk) adskiller sig meget fra dem man ellers finder. Det skyldes størrelsen, som er langt mindre end de normale julep krus. Det er et krus, som er så småt, at man kan nyde et godt shot i glasset. Faktisk kan man lave sin klassiske Mint Julep i mindre størrelse og drikke det som shot. Dog bør man være opmærksom på, at man hælder lidt mere alkohol i end man plejer. For ellers drikker man bare en lille drink og ikke på samme måde et shot. En Mint julep smager godt uanset om den er stor eller lille så dine gæster skal nok nyde det.
   
  Information:
  Antal: 4 stk.
  Vis detaljer
  249,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

En frisk og simpel drink i et moscow mule krus

Ofte er det sådan, at de cocktails, som bliver meget moderne har det til fælles, at de er meget enkle. De har for det meste blot få ingredienser og er derfor nemme at lave selvom man ikke har et kæmpestort barskab derhjemme. Det er også tilfældet med en moscow mule. For når du står og laver sådan en cocktail, så er det ikke mange forskellige ting du skal blande i dit moscow mule krus. Du blander blot ginger beer og vodka og så er du godt på vej. Derudover skal du også bruge saften fra en halv lime og det er også vigtigt, at du har godt med is i cocktailen. Ingredienserne hælder du derefter blot ned i dit moscow mule krus og så er du klar til at nyde den lækre moscow mule, som dine venner formentligt også vil elske meget.


Her på siden ser vi naturligvis meget på hvad der rører sig i cocktailbranchen, hvilket netop er grunden til, at vi har et meget stort udvalg af forskellige moscow mule krus. Det er derfor muligt at vælge mellem mange forskellige krus her på siden, alle har dog det til fælles, at de har den klassiske form som et moscow mule krus har. De fleste af de moscow mule krus du finder her på siden har den klassiske hank på sig, men der findes dog også undtagelser. På kruset, som har den samme form som en dåse med mad i, er der ingen hank, hvilket skyldes, at det gør, at kruset ligner en dåse mere. Du finder både moscow mule krus i runde former og i mere kantede og firkantede former. Du finder også moscow mule krus i helt forskellige farver. Ofte er farven en lidt metallisk type, som for eksempel er bronze eller sølv. Det er dog ikke kun de metalliske farver du kan finde her da du også kan finde andre typer. Blandt andet kan du finde et sort moscow mule krus, som er væsentligt anderledes end de bronzefarvede da dette krus har et helt andet udtryk. Kobberfarven er generelt meget udbredt i moden for øjeblikket, og på meget interiør vil man lægge mærke til kobberfarven. Det er også tilfældet hvis man kigger på moscow mule krus, som meget ofte har en kobberfarve. Det er derfor meget moderne moscow mule krus du kan finde her på siden og det er noget af det, som er med til at gøre, at så mange vælger at købe deres moscow mule krus netop hos os.