Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Martiniglas - Glas
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Martiniglas

Martini glas

Hos barlife.dk har vi et lækkert udvalg af tilbehør til baren, både den professionelle og hjemmebaren. En af de vigtigste remedier i en bar, er naturligvis glas. Glas i alle mulige afskygninger.
På denne side byder vi på et lækkert udvalg af Martini glas, til både hverdag og fest. Der er Martini glas i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Ligeledes er der både de helt neutrale glas til hverdags og hjemmebrug, samt detaljerede og smukke glas til det flot opdækkede bord eller den unikke bar.
Servér din Martini med stil og køb et af vores flotte Martini glas. Sæt prikken over i’et og servér din Martini med oliven sat i enden af en drinkparaply.
Vores mest unikke og detaljerede Martini glas er pt. det smukke Libbey SPKSY, som er del af en serie med en række andre smukke glas. Men lad dig ikke snyde af de flotte detaljer – det har ingen indvirkning på prisen. Du får her virkelig kvalitet for pengene!
 
 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
En Martini består typisk af gin og tør hvid vermouth, i forhold der afhænger helt af hvem der skal drikke den – det er et spørgsmål om tradition og smag. Cocktailen har i lange tider været en af de mest kendte af de klassiske cocktails på internationalt plan. Skal du åbne en bar, anbefaler vi denne lækre cocktail som en del af ”menuen”. Vores nyeste ”skud på stammen” er det unikke Martini glas i rustfri stål. Giv din cocktail mere kant og ekstra festlig, med et flot rustfrit stål glas. Med et Martini glas i rustfrit stål er du også sikret de ikke smadre. Skal du for eksempel bruge dem i en bar, er det ikke usandsynligt at berusede gæster kan få væltet glasset. Så giv dig selv mindre bekymringer, med en række af disse i baren!