Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Kopper - Find din næste kop til fest hos Barlife.dk
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Kopper

Kopper

Her hos barlife.dk har vi et bredt udvalg af produkter. Her finder du vores lækre udvalg af kopper egnet til varme drikke. Sortimentet byder på både meget stilrene og klassiske kopper, samt fantasifulde og anderledes kopper.
Vores nyeste skud på stammen er det smarte Piccolo krus ”krøllet”, der forestillet en trykket plastikkop. Et smart og moderne krus, til de ungdommelige hjem. Koppen er af porcelæn og er allerede utrolig populær. Koppen kan rumme 9 cl. og er derfor en kop særligt egnet til espresso.
Vores sortiment byder på prisklasser i begge ender, så alle kan være med. Dog uanset hvilken kop du vælger, er det kvalitet for pengene. Vores produkter er nøje udvalgte og vi kan stå 100 % inde for dem alle.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Vi har kopper der både er særligt egnet til kaffe, espresso, irish coffee og te mm.

Flere og flere er begyndt at foretrække et krus af glas, hvilket vi har været opmærksomme på. Derfor er ca. halvdelen af vores udvalg glaskrus, men alle er egnede til varme drikke. Ligeledes byder den anden halvdel på henholdsvis keramik og porcelæn. Sortimentet byder på kopper til både privat og professionelt brug. Flere ses allerede i diverse venteværelser, på kontorer eller lignende. Hvilke du ønsker og hvortil, er fuldstændig en smagssag. De egner sig hver især til det meste. Du vil kunne få meget mere information om de enkelte kopper, ved at klikke dig ind under dem hver især. Beskrivelsen skulle gerne kunne svare på dine spørgsmål, men sidder du alligevel med et ubesvaret, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fordelagtigt anvende vores online support i nederste højre hjørne af browseren, hvor vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Ligeledes hvis du har spørgsmål til levering, fragt eller andet. Skulle vi være offline, får du svar så snart vi er online igen.
Vi giver prisgaranti, hvorfor du ikke finder vores kopper billigere andre steder. I dette tilfælde, får du vores produkter til minimum samme pris! Du skal blot kunne fremvise at produktet er billigere i en anden online shop. Vi tilbyder dag-til-dag levering og fri fragt ved køb for mere end 749 kr., ved køb for mindre er fragten fast op 45 kr. Vi glæder os til at handle med dig!