Speed og Dash flasker

Speed og dash flasker

Man kan på forhånd lave meget lime- og citronsaft, som man så kan opbevare i enten speed og dash flasker da de netop er lavet til formålet. For både speed og dash flasker er noget man bruger til at opbevare de væsker, som ikke er alkohol og som meget ofte er noget man selv har blandt. Det er også meget typisk, at man bruger speed og dash flasker til at opbevare forskellige slags sirupper.Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Spray flaske gyldne - Überbartools
  Spray flaske gyldne - Überbartools
  199,00 kr
  Quickview
 2. Dash flaske - Big bitter
  Dash flaske - Big bitter
  139,00 kr
  Quickview
 3. Dash flaske, art deco - 200ml
  Dash flaske, art deco - 200ml
  115,00 kr Fra 105,00 kr
  Quickview
 4. Liberty Dash flaske Sort - Mezclar
  Liberty Dash flaske Sort - Mezclar
  139,00 kr
  Quickview
 5. Empire Dash Flaske - Mezclar
  Empire Dash Flaske - Mezclar
  139,00 kr
  Quickview
 6. Forkromet tud til Dash flaske
  Forkromet tud til Dash flaske
  69,00 kr
  Quickview
 7. Dash flaske, japansk stil - 30ml
  Dash flaske, japansk stil - 30ml
  299,00 kr
  Quickview
 8. Spray flaske JetMister krom - Überbartools
  Spray flaske JetMister krom - Überbartools
  199,00 kr
  Quickview
 9. Dash flaske frikant - 200ml
  Dash flaske frikant - 200ml
  109,00 kr
  Quickview
 10. Dash flaske, japansk stil - 30ml
  Dash flaske, japansk stil - 30ml
  299,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

 

I en bar er det naturligvis primært forskellige typer af spiritus, som man sælger, men det er dog ikke udelukkende drikkevarer med alkohol man skal have styr på. For laver man en cocktail eller en drink er der stor sandsynlighed for, at det ikke kun er alkohol der skal i den. For det meste vil det også være nødvendigt med andre slags drikkevarer og væsker og det kunne for eksempel være juicer, som man blandt andet kan opbevare i speed og dash flasker. For tiden er det blandt andet meget populært at bruge limesaft i cocktails, da den sure og friske smag er noget, der går igen i rigtig mange af de drinks, som der bliver langet over baren i disse år. 

Er man en rigtig god bartender er det naturligvis sirupper, som man har lavet selv, men også købte sirupper kan man vælge at hælde over i speed og dash flasker da det på sin vis vil komme til at se lidt mere professionelt ud på den måde.

Det smarte ved mange af de speed og dash flasker du kan få her på siden er, at de er unikke og har forskellige kendetegn. Det er klart, at det er meget vigtigt, at du hurtigt kan orientere dig om hvor limesirup er og hvor citronsirup er og ikke blande de to sammen da de har meget forskellige smage. Med speed og dash flasker her fra siden skal du ikke være bange for at blande sammen på dem da de har forskellige farver, som gør, at de adskiller sig fra hinanden. Det er dog meget diskrete farver således, at størstedelen af flaskerne for eksempel er hvide og så er det kun på hætten, at man kan se forskellen. Det eneste man her skal være opmærksom på er naturligvis, at man så skal være meget god til at huske hvilke væsker der har de forskellige farver således, at du ikke blander rundt på dem alligevel. 

Dash flasker er, ligesom speed flasker noget, som man kan opbevare væsker i. Det særlige ved dash flasker er, at de er beregnet til væsker, som kun kræver, at man hælder et par små dråber i det man ønsker at drikke. Det er derfor ikke noget som sirup eller lignende da det skal være noget, som har en meget intens og stærk smag. Det er også netop grunden til, at flaskerne hedder dash for det er kun et ‘dash’ man skal hælde i af den pågældende væske. I restauranten er disse flasker meget anvendelige da de er gode til både olie og til vinagrette eller lignende, som folk selv kan blande på bordet. Her er der tale om væsker, som man kun skal have et par dryp af hvorfor dash flasker er meget anvendelige til disse typer væsker. Til en god salat er der også mange, som kan lide en god balsamico eddike, som også er meget typisk at have i en dash flaske. Det kan man have på bordet og så kan folk selv vælge hvor meget af den pågældende væske de vil have i deres salat således, at det hverken bliver for meget eller lidt. Det er dermed meget ofte, at man bruger dash flasker i restauranten, hvor speed flasker i højere grad er noget, som man bruger i baren eller andre steder, hvor man serverer cocktails og drinks.

Copyright © 2019 Barlife Aps