Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Cocktailglas - Flotte glas til cocktails i den bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Cocktailglas

Når der skal svinges flasker bag baren eller nydes stærkere drikke derhjemme, så skal det gøres med stil, med nogle af de cocktailglas, du kan finde her på siden.

At servere cocktails er ikke noget man kan gøre i hvilket som helst glas. For en rigtig cocktail skal naturligvis serveres i det rigtige glas, hvilket er en stor del af serveringen. I en bar kommer man ikke uden om at have netop cocktailglas og hvis man generelt er til de lækre og farverige cocktails kan man også erhverve sådanne glas til hjemmet.
Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Hele spektret af cocktails kræver de rigtige drinksglas

Der er en lang række forskellige cocktails, som kræver, at du serverer dem i et rigtigt drinksglas. En klassiker er naturligvis en Margherita, som de fleste kan lide, og som mange måske endda har nyt et sted i syden på en dejlig sommerferie. Det bitre fra lime og det søde fra sukker gør denne cocktail til en drink, som rigtig mange kan lide og som derfor har gjort den kendt i hele verden.

I et flot glas med forskelligt pynt vil denne drink tage sig bedst ud. Hvis man er den kosmopolitiske type og måske endda kan lide Sex and the City så vil en cosmopolitan være lige sagen, og denne cocktail er netop blevet kendt pga. Denne serie, som gjorde, at alle bare måtte prøve denne sarte lyserøde drink, som både har karakter grundet den store mængde alkohol, samt smag grundet de andre ingredienser.

Noget andet, som for tiden kommer frem bag mange bardiske landet over er de mange forskellige daquiris, som man efterhånden laver. Grundet den kolde is er det især en cocktail, som kan ses i mange drinksglas eller andre drikkeglas om sommeren, men om vinteren kan man dog også nyde denne lækre og læskende cocktail. En bloody mary kan også serveres i et cocktailglas med en stang selleri og på den måde vil den se godt ud.

Find det glas, som du mangler

I det store udvalg, som vi tilbyder her på siden kan du være sikker på, at finde et cocktailglas som kan bruges til noget, som du har brug for. Find det helt rigtige glas til en daquiri, eller til en stærk long island iced tea. Serverer du en frisk mojito kan du også finde cocktail glas, der netop passer til dette. Er du lidt af en agent 007 kan du også finde det trekantede cocktail glas til den lækre martini, hvis du skulle ønske dette. 

Find din stil blandt mange cocktail glas

Et cocktailglas er ikke bare et glas, som man serverer cocktails af, for det handler også meget om hvilket udtryk man udsender med ens glas. Og det er uanset om man bruger sine glas derhjemme eller om man bruger dem i en restaurationssammenhæng. For uanset hvilke glas, hvilke skåle og hvilke tallerkener man vælger at anvende vil de altid have et bestemt udtryk.

Man kan vælge syltetøjsglassene med de friske mønstre til at servere cocktails i og de vil signalere, at man er frisk og at den cocktail, som er er i glasset måske er lidt sommerlig og har lidt frugtsmag. At vælge glasset med krystalmønster eller andet ekslusivt mønster gør, at man viser, at man enten er en eksklusiv bar eller at man er en eksklusiv person og går op i, at ens ting og køkkenudstyr afspejler dette.

Hvis man er mere klassisk kan man også finde glas, som passer til dette her på Barlife siden. At vælge et klassisk glas fra Endessa er for eksempel også noget, som man kan bruge til cocktail- eller drinksglas, hvis man eksempelvis ønsker at servere en god og klassisk screwdriver, som de fleste kan lide.

Man kan også vælge de dobbeltvæggede glas, som har den fordel, at man ikke brænder fingrene hvis man drikker en varm drink, som for eksempel har rom eller whisky i. Desuden gør denne effekt på dobbelt vægs glasset, at det ser flot ud når der kommer væske i glasset, da det ligner, at væsken svæver i luften.

Man kan også finde glas, som er mere festlige grunderes deres runde former. Nogle glas nærmest indbyder, at man pynter dem med forskelligt pynt så som citron- eller limeskiver, paraplyer og diverse sugerør og andet flot pynt. Et sådant glas finder du også her på siden i rustfrit stål, hvor du finder et flot martiniglas, som netop ser flot ud med forskelligt pynt, som kun gør det endnu flottere.

Hvis du skal være lidt frisk og sådan lidt rå i din bar eller derhjemme, så er cocktail dåsen et oplagt valg. Dette cocktailglas er faktisk blot en dåse, som har låg, hvilket er en praktisk fordel. Sølvfarven og rillerne gør, at den har et meget råt udtryk og indbyder til, at de seje typer køber cocktails.