Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gigant Glas - Glas
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gigant Glas

Gigant glas

De såkaldte gigant glas fra Barlife kan bruges til mange forskellige formål og mange af dem er i kategorien for diverse pynt til fester og festlige lejligheder.

At lave drinks i et gigant glas

At se noget meget stort, som man er vant til at se meget småt vækker en eller anden form for følelse hos enhver og det kan blandt andet gælde cocktailglas, hvis man ser dem på Barlife siden som gigant glas. Hvis man skal holde fest er der ingen tvivl om, at man nok skal få sat gang i sagerne hvis man vælger at anskaffe sig et par af disse gigant glas. For modsat almindelige glas, er det ikke kun én som kan drikke af den pågældende drink, men derimod er der mange, som på samme tid kan drikke af én drink, hvis altså man har anskaffet sig sugerør nok.  Vælg at lave en eller anden form for punch og lav den i et gigant glas. En sådan punch kunne for eksempel bestå af en masse frugtjuice, af diverse frugter og af de rester af forskellige slags alkohol, som man lige har derhjemme. Sørg for at hæld meget is i også således, at din drink ikke bliver halvlunken efter den første gæst har drukket meget af den. En anden oplagt drink du kan lave, som alle dine gæster kan nyde af en og samme gigant glas, er den gamle klassiker sangria. Den spanske og yderst eksotiske drink med de røde farver og de dekorative appelsinskiver svømmende rundt vil bringe glæde for enhver. Og husk nu det med isen, for jo mere is du hælder i, jo mindre vil dine gæster kunne smage af din drink, eller i hvert fald vil de have sværere ved at smage alkoholen.

Jo større jo bedre

Det er ikke altid, at man kan sige, at det med, at jo større jo bedre passer på alt. Men i mange situationer er det dog en sandhed uden modifikationer. Og det er tilfældet her. For et gigant glas er bedre end et almindeligt cocktailglas da det er større, hvorfor man kan have mere alkohol i og man kan pynte mere m ed det. For hvis man ønsker at gæsterne skal få en lille fjer på så er det bare med at hælde noget alkohol på og det gør man bedst hvis man kan gøre det til en social ting og hvis man kan gøre sådan, at folk ikke lægger mærke til hvor meget de drikker. Begge disse ting opfylder de gigant glas, som du kan få hos Barlife. 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Når det kommer til gigant glas, så er det ikke for sjov, at de netop har dette navn. For de kan rumme omkring 1,7-1,8 l og det er ikke så lidt må man sige. Hvis man har tænkt sig at holde sig til almindelige, og mindre drinks til enten sin fest eller på sin bar vil man også kunne bruge disse sjove og store gigant glas til andre ting. For glassene er oplagte til pynt. Hvis man er en bar, som serverer mange øl og andre drinks med kapsel, kan man placere alle de kapsler, man har taget af flasker og lægge dem her i dette gigant glas. Det vil skabe en sjov effekt og rigtigt gøre, at man giver udtryk for at man er en bar.

At bruge gigant glas, som en slags gratis glæde til gæster

Hvis man vil glæde sine gæster lidt, uanset om det er hjemme i hjemmebaren eller på en rigtig professionel bar, så kan man give dem den service, at man stiller noget gratis vand eller saftevand til rådighed. Når først folk begynder at blive for fulde, så er det de har brug for slet og ret noget at drikke, som ikke har alkohol i. Så inden festen rigtigt går i gang kan man fylde et gigant glas med saftevand, cola eller en anden alkoholfri drink. Ved siden af kan man placere sugerør, som naturligvis også skal være i en stor størrelse. Så kan folk ellers bare suge til sig af den dejlige nektar, som tilmed også gør tømmermændene mere overskuelige dagen efter, da der ikke er noget som væske, som gør, at tømmermænd bliver væk. ¨

På Barlife kan du både få gigant glas, som har form af et helt almindeligt klassisk cocktailglas, i den helt klassiske trekantede form. Du kan på den anden side også købe et gigant glas, som har en form, som man normalt forbinder med et glas, som er beregnet til en daquiri eller lignende. Dette på sin vis klassiske cocktailglas, samtidig med, at det også er mere rundt i formerne i forhold til det helt almindelige og klassiske trekantede glas. Uanset hvilket af de to glas du vælger vil det være et hit og skabe meget opmærksomhed blandt gæsterne, som vil flokkes omkring de sjove glas, som i den grad skiller sig ud fra hvad man er vant til.