Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Drikkeglas - Flotte Drikkeglas i den bedste kvalitet, stort udvalg af Drikkeglas.
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drikkeglas

Flotte Drikkeglas

Servere kolde, farvede, alkoholindholdige eller ’virgin’-drinks med de forskellige drikkeglas, du finder her på siden.

Hos Barlife kan du være glædeligt overrasket over, at du finder en lang række forskellige drikkeglas, som du kan servere lige hvad du vil med. Uanset om du har en bar, en restaurant eller et helt almindeligt køkken, som mangler køkkenudstyr, så kan du finde noget, der vil passe godt til, her.

At finde drikkeglas til enhver tænkelig lejlighed

Når man skal starte med at købe ind til et køkken, et bar eller en restaurant så er drikkeglas noget af det standardudstyr, som man aldrig kommer uden om at købe. Og hvis man står i en situation, hvor man netop har brug for at købe drikkeglas, så vil man opleve, at man med denne side er kommet til det helt rette sted. For uanset om du har tænkt dig at servere hjemmelavet hyldeblomstsaft, G&T eller ganske almindeligt postevand, så vil du nemt kunne finde dine fremtidige drikkeglas lige her.

I baren er drikkeglas nødvendigt

Noget af det gode ved drikkeglas er deres mange anvendelsesmuligheder. For selvom de er beregnet til kolde væsker uden alkohol, så kan de dog godt bruges til barformål. Find her dine nye glas, som kan bruges til at lave drinks i. Det mest optimale i en bar er naturligvis altid at have glas til en given lejlighed. Så hvis du laver cocktails, bør du have cocktailglas, hvis du serverer shots bør du have shotglas, og serverer du øl, bør du have ølglas. Men i mange tilfælde kan man dog godt bruge drikkeglas som et slags alternativ, hvis man ikke lige har præcist det glas man er ude efter. Mange gange i en bar vil man dog også opleve at få besøg af nogen, som ikke drikker alkohol. Dette kan der være mange forskellige grunde til, for eksempel kan det være af religiøse grunde, af sundhedsmæssige grunde eller fordi, at en besøgende er gravid. Og i disse tilfælde skal man naturligvis også have noget at tilbyde sine kunder og her får man brug for drikkeglas. For at servere et glas hyldeblomst i et cocktailglas, shotglas eller ølglas er ligesom bare ikke det samme, som at servere det i et elegant drikkeglas. Man kan også komme ud for, at besøgende for lidt for meget indenbords og derfor skal hoppe på vandvognen lige pludseligt, hvilket kræver drikkeglas også. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)

  Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)

  Longchamp vandglas - 23 cl.

   
  Elegant vandglas som passer på ethvert middagsbord!
  Glasset er udformet i diamant design med slebne sider i bunden, dette giver et klassisk vintage look og giver samtidig et bedre greb.
  Perfekt til bryllupper, grillaftener og Nytårdaften!
   
  I serien findes også vinglas, champagneglas, shotglas og bitterglas.
   
  Mål: 
  23cl.
  Vis detaljer
  259,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Drikkeglas Inverness 35 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Inverness 35 cl lav - Libbey

  Med dette Inverness drikkeglas fra Libbey serien har du ikke blot et drikkeglas, men et glas, som har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder.

  Mulighederne er uendelige med drikkeglasset fra Libbey serien, som har et unikt udseende med den kantede stil og den tykke bund. Glasset er lavet af hærdet glas, hvilket gør det til et oplagt valg, hvis du ønsker at nyde varme drikke så som te eller kaffe. Du kan dog også bruge glasset efter en dejlig middag til at servere chokolade, slik eller andre søge sager. Til fest kan du servere saltstænger i glasset. Især er det også oplagt at nyde en drink i glasset eller et glas koldt saft.
  Drikkeglasset er 10 cm højt, kan rumme 35 cl og har en diameter på 9,6 cm. Libbey serien består af mange forskellige slags glas og du kan købe flere glas fra samme serie for at kombinere dem. 
  Højde - 10 cm
  Diameter - 9.6 cm
  Rumfang - 35 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 29,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 3. Drikkeglas Inverness 26 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Inverness 26 cl lav - Libbey

  Du bør nyde din kaffe i de mest optimale omstændigheder og dette glas Inverness drikkeglas fra Libbey serien vil være godt for din kaffe.

   
  En macchiato eller en cortado er en kunst at lave, hvis altså de laves ordentligt og bør derfor nydes i det bedste glas. Dette Inverness drikkeglas fra serien Libbey er lavet af hærdet glas, hvilket gør det oplagt til varme drikke. I dette glas kan du således se din kaffe samtidig med, at du kan holde på glasset uden at brænde dig.
   
  Glasset kan også bruges til forskellige drinks, som almindeligt vandglas til spisebordet, eller som serveringsskål, hvis du skal servere slik, is eller andre søde sager.
   
  Dette glas har en højde på 9 cm, en diameter på 8,6 cm og et rumfang på 26 cl.
   
  Højde - 9 cm
  Diameter - 8.6 cm
  Rumfang - 26 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 25,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 4. Drikkeglas Inverness 20 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Inverness 20 cl lav - Libbey

  Brug din kreativitet og brug Inverness drikkeglas fra Libbey på et hav af forskellige måder.

  Dette let kantede glas med den tykke bund kan bruges på mange forskellige måder. Du kan blandt andet tage sommerens hyggelige aftener med ind i de koldere måneder ved at nyde en aperol spritz, som er blevet en populær drink i hele verden. Du kan også bruge glassene som lysestage med et fyrfadslys i eller du kan servere slik eller is i glassene. Uanset hvordan du vælger at bruge glassene vil de pynte i dit barskab eller i dit køkken.
  Dette glas har en højde på 8,3 cm og en diameter på 8 cm. Rumfanget er 20 cl og materialet er hærdet glas, hvilket gør, at glasset kan bruges til varme drikke og dermed er et oplagt café glas. Inverness drikkeglasset kan også fås i andre størrelser. Mange har valgt at købe alle størrelser så de har glas til enhver lejlighed.
  Højde - 8.3 cm
  Diameter - 8 cm
  Rumfang - 20 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 25,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 5. Drikkeglas Endessa 47 cl - Libbey

  Drikkeglas Endessa 47 cl - Libbey

  Når en drink skal nydes bør det være i et stort glas, hvilket er muligt med dette drikkeglas fra serien Libbey.

  Dette drikkeglas fra Endessa vil både se flot ud til festen, på middagsbordet og i køkkenet. Den tykke bund og den let rundede overflade inviterer til nydelse og glade stunder. Nyd en hjemmelavet hyldebærsaft med citronskiver og is, en bloody mary i glasset eller bliv taget med storm af en dark n’ stormy!
  I Libbey serien finder du andre drikkeglas, og mange amatørbartendere har erhvervet sig hele serien for at have glas til enhver lejlighed. Dette Endessa glas er kendetegnet ved at have en højde på 17,8 cm, en diameter på 7,3 cm og et rumfang på 47 cl. Et glas koster 29 kr. 
  Højde - 17.8 cm
  Diameter - 7.3 cm
  Rumfang - 47 cl
  Materiale -Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer

  Pris: 29,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 6. Drikkeglas Endessa 35 cl - Libbey

  Drikkeglas Endessa 35 cl - Libbey

  Få minderne om aftenener i sydens sol og den dejlige let berusende følelse tilbage med dette drikkedrink fra Endessa.

  Der er ikke noget, som ferier, der skaber minder. Mange har oplevet at sidde med en kold drink i syden når solen er ved at gå ned og når varmen bliver udskiftet med en let brise. En drink, som især skaber denne følelse er den verdenskendte Cuba Libre, som blev skabt i Cuba. Den mørke rom, den søde cola og den bitre og friske limejuice kan i dette glas nydes sammen og få minderne hen på dejlige, berusende sommeraftener. Glasset kan dog også bruges til en lang række andre drikke – både med og uden alkohol.
  Glassets højde er 16,2 cm, og med et rumfang på 35 cl kan du nyde en forholdsvis stor Cuba Libre i glasset. Et drikkeglas koster 27 kr. 
  Højde- 16.2 cm
  Diameter - 6.7 cm
  Rumfang - 35 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer

  Pris: 27,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 7. Drikkeglas Endessa 29 cl - Libbey

  Drikkeglas Endessa 29 cl - Libbey

  Dette høje drikkeglas i serien Libbey og mærket Endessa kan både bruges når der skal nydes alkoholfri drikke, men bestemt også når der skal drinks på bordet.

  Hvis man er hoppet med på bølgen af folk, som synes, at en såkaldt ’skinny bitch’ er sagen så vil man uden tvivl nyde synet af dette drinkglas fra Endessa. Glasset er en del af serien Libbey og er kendetegnet af at være højt og have en let runding. Glasset er oplagt når man skal nyde den forfriskende og moderne drink med vodka og danskvand, og eventuelt en skive agurk.
  I serien Libbey finder man mange andre drikkeglas, og man finder blandt andet lignende glas, som er lavere og tykkere.
  Dette drikkeglas har en højde på 14,7 cm, en diameter på 6,4 cm og et rumfang på 29 cl. Et glas koster 25 kr. 
  Højde - 14.7 cm
  Diameter - 6.4 cm
  Rumfang - 29 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer

  Pris: 25,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 8. Drikkeglas Endessa 37 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Endessa 37 cl lav - Libbey

  Libbey drinksglasset fra Endessa er med sin tykke bund, sine runde former og sit store rumfang enhver drink connaisseurs foretrukne valg.

  Enhver drinkkender vil nikke genkendende til, at et glas har meget at sige for at opnå det bedste resultat når det kommer til at mixe drinks. Selvom alkohol og øvrige ingredienser naturligvis også har meget at skulle have sagt så har glas og mixer også meget at sige. Dette Libbey drinkglas er en favorit for mange kendere. Den tykke bund får glasset til at stå fast og man behøver derfor ikke være meget forsigtig når man mixer drinks og efterfølgende drikker af glasset. De runde former gør det behageligt at holde om og pænt at se på. 
  DInkglasset koster 28 kr. og har et rumfang på 37 cl. Højden er 10,6 cm og diameteren er 8,3 cm. Glassets rumfang er 37 cl. 
  Vis detaljer

  Pris: 28,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 9. Drikkeglas Endessa 28 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Endessa 28 cl lav - Libbey

  Med Libbey drikkeglasset fra Endessa har du de bedste forudsætninger for at slippe din indre bartender løs.

  Dette Libbey drinksglas fra Endessa kan bruges til et hav af forskellige drinks. Formen gør glasset til et oplagt valg når du skal stå bag baren, enten derhjemme eller til en fest, hvor du har fået æren af at være bartender. Hvis aftenen byder på sydeuropæisk stemning kan du overveje at lave en stor skål sangria. Den karakteristiske røde farve fra saften og vinen og de mange appelsinskiver vil se yderst appetitlige ud i dette drinksglas, og dine venner vil hurtigt bede om et glas mere! Til en dejlig og forfriskende limonade vil glasset også være oplagt.
  Et glas har en pris på 25 kr. og i hvert glas kan der være 28 cl. Højden på glasset er 9,6 cm og diameteren er 7,8 cm. 
  Højde - 9.6 cm
  Diameter - 7.8 cm
  Rumfang - 28 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer

  Pris: 25,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey

  Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey

  Drikkeglas fra Endessa kan både bruges når du skal nyde drinks og når du skal nyde alkoholfri drikke.

   Uanset om aftenens menu står på drinks eller saftevand, vil du kunne nyde dine drikkevarer i dette Libbey drikkeglas fra Endessa. Glasset har en tyk bund, som både gør det æstetisk lækkert at se på og som gør det holdbart. Så selv hvis promillen stiger i løbet af aftenen, vil glasset stå fast på bordet, da der skal meget til at vælte det. Glassets runde former gør det indbydende og enhver vil få lyst til at tage en tår af glassets indhold. Overvej at lave en mojito med lime, mynte, rørsukker, is og selvfølgelig rom. Alternativt kan en whisky også nydes af glasset.

  Glassets pris er 23 kr. og det har en højde på 8,9 cm. Glassets diameter er 7,2 cm og rumfanget er 21 cl. 

  Højde - 8.9 cm
  Diameter - 7.2 cm
  Rumfang - 21 cl
  Materiale - Glas
  FarveKlar

  Vis detaljer

  Pris: 23,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Ned til: 19,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Arome drinksglas gin og tonic 60 cl - Libbey

  Arome drinksglas gin og tonic 60 cl - Libbey

  Dette unikke Libbey drinksglas fra Arome er perfekt når du skal nyde en gin og tonic.

   Libbey drinksglasset fra Arome har en form, som gør glasset til det oplagte valg, når aftenens drink står på gin og tonic. Glasset er udformet på en måde, som gør, at ginens unikke, træagtige smag og den bitre citrussmag fra tonic samler sig og mødes i en dejlig og forfriskende smag. Det er dog ikke kun gin og tonic, som du kan nyde i dette unikke glas fra Arome. Du kan nyde mange andre former for drinks, som består af en type alkohol, samt en blander. Her kan blandt andet nævnes en Tom Collins, som også ville være perfekt i dette glas.
   Et af disse Libbey drinksglas koster 49 kr. Glassets højde er 20 cm, diameter er 10,9 cm og rumfanget er 60 cl. 
  Højde - 20 cm
  Diameter - 10.9 cm
  Rumfang - 60 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer

  Pris: 49,00 DKK

  Specialpris: 29,00 DKK

  Prisgaranti
 12. Stark drikkeglas 25 cl - Libbey

  Stark drikkeglas 25 cl - Libbey

  Dette Stark drikkeglas er oplagt til at servere en lækker cocktail i eller til at servere andre kolde drikke.

  Med den tykke bund og den lange krop er dette glas fra LIBBEY serien ikke blot yderst holdbart, men det er også et flot glas, som kan bruges til mange forskellige drikkevarer. Især er glasset oplagt at bruge som highball glas hvis man vil nyde en long drink. De mange isterninger, den store mængde mixer, og alkoholen vil skabe en smuk symfoni, som både kan nydes visuelt og smagsmæssigt.

   Glasset er 12,6 cm højt, har en diameter på 5,8 cm og har et rumfang på 25 cl og koster 22 kr.

   Der findes mange andre glas i LIBBEY serien og du kan overveje at købe flere glas fra serien, hvilket vil pynte på middagsbordet da glassene klæder hinanden godt. 

  Højde - 13.6 cm
  Diameter - 5.8 cm
  Rumfang - 25 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar

  Vis detaljer

  Pris: 22,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Ned til: 19,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Drikkeglas Inverness 26 cl - Libbey

  Drikkeglas Inverness 26 cl - Libbey

  Der er ingen grund til, at man ikke gør noget ud af sit service, også til det helt almindelige spisebord på en hverdag.

   
  Dette Libbey drikkeglas fra Inverness vil pynte på dit bord derhjemme uanset om der er tale om en særlig begivenhed eller om en almindelig hverdagsaften. Med sin højde på 13,1 cm er glasset så højt, at det er oplagt til en drik så som nypresset appelsinjuice. Også et helt almindeligt glas vand kan nydes af glasset og desuden kan du naturligvis bruge glasset til at servere drinks med hvis du får besøg af venner og veninder.
   
  Drikkeglasset er lavet af hærdet glas så glassene kan sagtens bruges til at nyde en kaffe eller en anden varm drik. Diameteren er 7,4 cm og rumfanget er 26 cl. Et glas koster 29 kr. 
  Højde -13.1 cm
  Diameter - 7.4 cm
  Rumfang - 26 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 29,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 14. Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey

  Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey

  Nyd den klassiske screwdriver drink i dette Inverness drikkeglas fra serien Libbey.

   
  Hvis du skal drikke drinks, kan du ligeså godt gøre det med stil, og intet drikkeglas er mere stilet end dette glas fra Libbey. Med dets kantede former og tykke bund er det et unikt glas, som både pynter på bordet og som er behageligt at drikke af. For eksempel kan du nyde appelsinjuice og vodka i form af en screwdriver i dette glas. Den flotte orange farve vil klæde drikkeglasset. Du kan også nyde varme drikke så som te og kaffe i glasset da det er lavet af hærdet glas, hvilket tåler varme.
   
  Glasset er 14,3 cm højt, har en diameter på 8,1 cm og har et rumfang på 35 cl. Glasset har en pris på 35 kr. I Libbey serien kan du finde andre lignende glas, og det kan være en ide at kombinere glassene, hvilket mange har valgt at gøre. 
  Højde - 14.3 cm
  Diameter - 8.1 cm
  Rumfang - 35 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 35,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 15. Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey

  Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey

  Med Inverness drikkeglasset fra Libbey serien kan du slippe din fantasi løs og bruge glasset til et hav af forskellige formål.

   
  Dette drikkeglas fra Libbey kan du bruge til mange forskellige formål. Hvis du skal nyde en aften med alkohol kan du mixe en long island ice tea og garantere, at du nok skal få en skøn og berusende aften. Du kan lige så godt gøre noget ud af din drink og det kan du i særdeleshed gøre med dette glas, som med den tykke bund står godt og solidt placeret på bordet uanset hvor mange promiller der kommer indenbords. På grund af det hærdede glas kan drikkeglasset bruges til varme drikke også.
   
  Glasset er det største i Libbey serien med sine 15,6 cm og sin diameter på 8,9 cm. Rumfanget af glasset er 45 cl og glasset har en pris på 39 kr. 
  Højde - 15.6 cm
  Diameter - 8.9 cm
  Rumfang - 45 cl
  Materiale - Glas
  Form - Konisk
  Farve - Klar
  Materialebeskrivelse: Hærdet glas, velegnet som cafeglas.
  Vis detaljer

  Pris: 39,00 DKK

  Specialpris: 20,00 DKK

  Prisgaranti

 16. Drikkeglas kobber - 35cl - Libbey

  Drikkeglas kobber - 35cl - Libbey

  Når der skal dækkes bord til gæsterne eller familien, så vil vi jo alle gerne dække et flot bord.

  Med drikkeglas kobber belagt fra Libbey så er du godt på vej til at have et smukt bord. De populære drikkeglas fra Libbey udstråler kvalitet og lækkert design. Disse populære glas kan naturligvis anvendes til mange drikke. Det kan være som vandglas, til juice til morgenbordet eller måske ligefrem til lækre cocktails. Libbey har lanceret mange forskellige glas, og mange har hele serien. Det er bestemt også tale om virkelig lækre glas. Der kan være 35 cl i denne model fra Libbey, hvorfor denne model især er velegnet som vandglas.
   35 cl Libbey kobber, Hobstar
  Højde10,7 cm Diameter 8,9 cm Rumfang
  35 cl
  Materiale Glas
  Farve Kobber
  Vis detaljer

  Pris: 49,00 DKK

  Specialpris: 19,00 DKK

  Prisgaranti
 17. Drikkeglas kobber - 47cl Libbey

  Drikkeglas kobber - 47cl Libbey

  Dæk et flot bord med disse libbey drikkeglas

  Med drikkeglas kobber belagt fra Libbey så er du godt på vej til at have et smukt bord. De populære drikkeglas fra Libbey udstråler kvalitet og lækkert design. Disse populære glas kan naturligvis anvendes til mange drikke. Det kan være som vandglas, til juice til morgenbordet eller måske ligefrem til lækre cocktails. Libbey har lanceret mange forskellige glas, og mange har hele serien. Det er bestemt også tale om virkelig lækre glas. Der kan være hele 47 cl i denne model fra Libbey.
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 19,00 DKK

  Prisgaranti

 18. Drikkeglas hvid - 47cl Libbey

  Drikkeglas hvid - 47cl Libbey

  Dæk et flot bord med disse libbey drikkeglas

  Med drikkeglas i hvidt fra Libbey så er du godt på vej til at have et smukt bord. De populære drikkeglas fra Libbey udstråler kvalitet og lækkert design. Disse populære glas kan naturligvis anvendes til mange drikke. Det kan være som vandglas, til juice til morgenbordet eller måske ligefrem til lækre cocktails. Libbey har lanceret mange forskellige glas, og mange har hele serien. Det er bestemt også tale om virkelig lækre glas. Der kan være hele 47 cl i denne hvide model fra Libbey.
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 19,00 DKK

  Prisgaranti

 19. Primary vandglas 27 cl.

  Primary vandglas 27 cl.

  Primary vandglas 27 cl. 

  Enkelt og stilfuldt vandglas, som eger sig både til hverdagen og til særlige lejligheder. 
   
  I serien findes også glas i 35 cl.
   
  mål: 27 cl. 
  Vis detaljer
  25,00 DKK Ned til: 19,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Primary vandglas 35 cl.

  Primary vandglas 35 cl.

  Primary vandglas 35 cl. 

  Enkelt og stilfuldt vandglas, som eger sig både til hverdagen og til særlige lejligheder. 
   
  I serien findes også glas i 27 cl.
   
  Mål: 35 cl. 
  Klar glas
  Vis detaljer
  25,00 DKK Ned til: 19,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Glas med sugerør og tavle.

  Glas med sugerør og tavle.

  Glas med sugerør og tavle.

   

  Smart og praktisk glas med sugerør og tavle, beregnet til at man med kridt kan skrive foran på det sorte område. 
  Perfekt til børnefødselsdagen eller havefesten!

  I serien findes også Dispenser-tank med tavle og tappehane.


  Mål:
  B: 8,5 cm x H: 14 cm 
  Vis detaljer
  29,00 DKK Ned til: 19,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Carat drikkeglas 35 cl - Libbey

  Carat drikkeglas 35 cl - Libbey

  Flotte nye krystal glas

  Højde - 10.7 cm
  Diameter - 8.9 cm
  Rumfang - 35 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer
  41,00 DKK Ned til: 38,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Carats drikkeglas 42 cl - Libbey

  Carats drikkeglas 42 cl - Libbey

  Flotte krystal glas fra populære Libbey

  Højde - 15.4 cm
  Diameter - 7.8 cm
  Rumfang - 42 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer
  43,00 DKK Ned til: 39,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Radiant drikkeglas 35 cl - Libbey

  Radiant drikkeglas 35 cl - Libbey

  Elegante cocktailglas fra Libbey

   
  Højde - 10.6 cm
  Diameter - 8.9 cm
  Rumfang - 35 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer
  41,00 DKK Ned til: 39,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Radiant drikkeglas 47 cl - Libbey

  Radiant drikkeglas 47 cl - Libbey

  Krystal glas fra populære libbey

   
  Højde - 15.7 cm
  Diameter - 8.5 cm
  Rumfang - 47 cl
  Materiale - Glas
  Farve - Klar
  Vis detaljer
  43,00 DKK Ned til: 41,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Størrelsen af drikkeglas varierer meget

Før man beslutter sig for hvilke drikkeglas man ønsker at købe bør man overveje størrelsen. For her på siden finder du drikkeglas i enhver størrelse. Mange vælger at have drikkeglas i forskellige størrelser, da der jo er forskel på hvor tørstig er og hvor meget man ønsker at servere af drikkevarer for sine gæster. At købe drikkeglas i forskellige størrelser fra mærket Libbey i stilen Endessa vil for eksempel være pænt da glassene minder om hinanden samtidig med, at de har forskellige størrelser. Et andet glas, som du kan finde i forskellige størrelser er Inverness glasset fra samme serie, Libbey. Glasset har et kantet mønster forneden og er desuden karakteriseret ved at have en tyk bund. Hvis man vælger at købe et mindre glas vil man opleve, at det er bredere, men dog væsentligt lavere. Og her er det større glas, højere, men slankere. Så disse drikkeglas er gode til forskellige formål, og uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine drikkeglas til, så vil de opfylde formålet. For mange drikkeglas du finder her på siden kan også bruges til andet end at drikke af. Mange af dem er dekorative med noget i eller de kan bruges som en skål til lidt godt til kaffen.

Et rigtigt køkken får brug for drikkeglas

Er man lige flyttet ind et sted og skal endeligt dele hjem med en anden person kan det være, at man skal skifte alle ens genstande ud, alt fra blender til samtlige skåle. Også andre ting i hjemmet skal måske skiftes ud, og her især køkkenudstyr så som drikkeglas. For hvis man skal starte en ny samling af ting i køkkenet, så bør man altid have noget at drikke af. Og her kan man fra siden vælge alle mulige forskellige former for drikkeglas, så I kan finde lige præcis de drikkeglas, som vil være bedst til jeres fælles stil. Hvis i er lidt eksklusive og godt kan lide ting, der blinker – eller hvis en af jer kan – så er drikkeglas fra Libbey i enten kobber, sort eller sølv oplagte. Deres krystalformede mønster gør, at de skiller sig ud og de vil se godt ud i ethvert køkken og på ethvert spisebord. I finder også mange andre former for drikkeglas med et lignende mønster, så som Masquerade og Longchamp, som er forskellige i deres mønster, men som har det til fælles, at de har et krystalmønster.