Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drikkeglas - Flotte Drikkeglas i den bedste kvalitet, stort udvalg af Drikkeglas.
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drikkeglas

Flotte Drikkeglas

Servere kolde, farvede, alkoholindholdige eller ’virgin’-drinks med de forskellige drikkeglas, du finder her på siden.

Hos Barlife kan du være glædeligt overrasket over, at du finder en lang række forskellige drikkeglas, som du kan servere lige hvad du vil med. Uanset om du har en bar, en restaurant eller et helt almindeligt køkken, som mangler køkkenudstyr, så kan du finde noget, der vil passe godt til, her.

At finde drikkeglas til enhver tænkelig lejlighed

Når man skal starte med at købe ind til et køkken, et bar eller en restaurant så er drikkeglas noget af det standardudstyr, som man aldrig kommer uden om at købe. Og hvis man står i en situation, hvor man netop har brug for at købe drikkeglas, så vil man opleve, at man med denne side er kommet til det helt rette sted. For uanset om du har tænkt dig at servere hjemmelavet hyldeblomstsaft, G&T eller ganske almindeligt postevand, så vil du nemt kunne finde dine fremtidige drikkeglas lige her.

I baren er drikkeglas nødvendigt

Noget af det gode ved drikkeglas er deres mange anvendelsesmuligheder. For selvom de er beregnet til kolde væsker uden alkohol, så kan de dog godt bruges til barformål. Find her dine nye glas, som kan bruges til at lave drinks i. Det mest optimale i en bar er naturligvis altid at have glas til en given lejlighed. Så hvis du laver cocktails, bør du have cocktailglas, hvis du serverer shots bør du have shotglas, og serverer du øl, bør du have ølglas. Men i mange tilfælde kan man dog godt bruge drikkeglas som et slags alternativ, hvis man ikke lige har præcist det glas man er ude efter. Mange gange i en bar vil man dog også opleve at få besøg af nogen, som ikke drikker alkohol. Dette kan der være mange forskellige grunde til, for eksempel kan det være af religiøse grunde, af sundhedsmæssige grunde eller fordi, at en besøgende er gravid. Og i disse tilfælde skal man naturligvis også have noget at tilbyde sine kunder og her får man brug for drikkeglas. For at servere et glas hyldeblomst i et cocktailglas, shotglas eller ølglas er ligesom bare ikke det samme, som at servere det i et elegant drikkeglas. Man kan også komme ud for, at besøgende for lidt for meget indenbords og derfor skal hoppe på vandvognen lige pludseligt, hvilket kræver drikkeglas også. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Størrelsen af drikkeglas varierer meget

Før man beslutter sig for hvilke drikkeglas man ønsker at købe bør man overveje størrelsen. For her på siden finder du drikkeglas i enhver størrelse. Mange vælger at have drikkeglas i forskellige størrelser, da der jo er forskel på hvor tørstig er og hvor meget man ønsker at servere af drikkevarer for sine gæster. At købe drikkeglas i forskellige størrelser fra mærket Libbey i stilen Endessa vil for eksempel være pænt da glassene minder om hinanden samtidig med, at de har forskellige størrelser. Et andet glas, som du kan finde i forskellige størrelser er Inverness glasset fra samme serie, Libbey. Glasset har et kantet mønster forneden og er desuden karakteriseret ved at have en tyk bund. Hvis man vælger at købe et mindre glas vil man opleve, at det er bredere, men dog væsentligt lavere. Og her er det større glas, højere, men slankere. Så disse drikkeglas er gode til forskellige formål, og uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine drikkeglas til, så vil de opfylde formålet. For mange drikkeglas du finder her på siden kan også bruges til andet end at drikke af. Mange af dem er dekorative med noget i eller de kan bruges som en skål til lidt godt til kaffen.

Et rigtigt køkken får brug for drikkeglas

Er man lige flyttet ind et sted og skal endeligt dele hjem med en anden person kan det være, at man skal skifte alle ens genstande ud, alt fra blender til samtlige skåle. Også andre ting i hjemmet skal måske skiftes ud, og her især køkkenudstyr så som drikkeglas. For hvis man skal starte en ny samling af ting i køkkenet, så bør man altid have noget at drikke af. Og her kan man fra siden vælge alle mulige forskellige former for drikkeglas, så I kan finde lige præcis de drikkeglas, som vil være bedst til jeres fælles stil. Hvis i er lidt eksklusive og godt kan lide ting, der blinker – eller hvis en af jer kan – så er drikkeglas fra Libbey i enten kobber, sort eller sølv oplagte. Deres krystalformede mønster gør, at de skiller sig ud og de vil se godt ud i ethvert køkken og på ethvert spisebord. I finder også mange andre former for drikkeglas med et lignende mønster, så som Masquerade og Longchamp, som er forskellige i deres mønster, men som har det til fælles, at de har et krystalmønster.