Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Lækre og delikate dessertvinglas gør middagen endnu bedre
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Dessertvinglas

Dessertvinglas skaber god stemning til middagen

Mange mennesker kender det, at man er til middag og har drukket god vin hele aftenen. Man har både fået den hvide og den røde og man har været tilfreds med hver en dråbe. Også forretten og hovedretten har været rigtig lækre og nu skal desserten serveres. Meget ofte sker der det, at vinen så fjernes fra bordet for at blive erstattet af kaffe. I dette øjeblik sidder man og har lyst til kaffe, men samtidig har man dog også lyst til at blive ved med at drikke vin. Dog er det hverken den hvide eller røde vin man har lyst til. Der er noget at gøre ved dette for man kan blot fortsætte til dessertvin, som er meget delikat. Selvom der er mange, som ikke kender så meget til denne type af vin så er det noget de fleste kan lide. En vigtig ting ved denne type af vin er, at man altid bør drikke den af de rette dessertvinglas, da de gør hele oplevelsen meget bedre. Den lille størrelse med den tynde, lange stilk og den fyldige top gør, at dessertvinen kan ilte på den rette måde. Samtidig er glasset lavet til den rette mængde af den søde vin, da man ikke skal have for meget da det kan blive for sødt.

Nyd chokoladekage eller frugt med dessertvin

Det gode ved dessertvin er, at det er noget du kan nyde til alle former for dessert. Når det kommer til rød- og hvidvin står man altid og overvejer nøje hvilken vin der er bedst. Det kan ikke tænkes, at man drikker rødvin til fisk og det kan heller ikke overvejes at man drikker hvid til oksekød. Derimod er situationen en helt anden når det kommer til hvornår du kan tage dine dessertvinglas ud. Det kan du nemlig uanset hvilken dessert der bliver sat på bordet. Det eneste kriterium, der gør, at vinen passer er, at desserten er sød. Det er nemt at opfylde dette kriterium da en dessert tort set altid er sød. Så uanset om det er en sund frugttallerken, en tung chokoladekage eller en let citronmarengs du serverer, så vil dessertvin passe perfekt. Og det gode ved dette er også, at du således har rig mulighed for at lufte dine dessertvinglas uanset hvad menuen står på.

Dessertvinglas skal passe med kaffekopper

Når man serverer dessertvin bør man i samme øjeblik sørge for at servere kaffe også. Disse to ting passer nemlig godt sammen. Det gør, at man altid bør overveje om de dessertvinglas man har tænkt sig at købe passer til kaffekopperne. Mange tænker, at det er vigtigst, at ens glas til dessertvin passer til de resterende vinglas. Det er dog ikke tilfældet, for det er slet ikke sikkert, at de kommer til at stå sammen på bordet. Derimod vil kaffekopperne og dessertvinglassene uden tvivl stå sammen på bordet. Så hvis man drikker kaffe af runde og fyldige kopper, så bør de andre glas til dessertvin også se sådan ud. Har man derimod små og meget delikate kaffekopper så er det dette look man bør gå efter. Selvom det er sjældent, at så mange drikker te så bør man dog også tage højde for tedrikkerne. Således bør tekopperne eller -krusene også passe sammen med glassene til den søde vin.

Find unikke og klassiske dessertvinglas

Uanset om du er til det helt klassiske look eller det mere unikke så kan du finde nogle dessertvinglas, som vil passe til din smag. De kommer nemlig i så mange varianter, at der er noget for alle. Der er for eksempel dem, som næsten ligner, at de er lavet af krystal. Det er en af de mest populære former for glas. Der er også nogle, som er helt glatte, og som ikke gør meget væsen af sig. Igen findes der også nogle, som næsten har en firkantet form. Især de sidstnævnte er populære, hvilket især skyldes, at de ser så unikke ud.

Alle er vilde med den unikke stil

Folk er nemlig meget glade for at skille sig ud på alle de måder, de kan. Det gælder både når det kommer til bil, tøj, hår, og service på middagsbordet. Nogle ser endda en middag som en prøve på hvor godt man gør det i livet. Så langt bør man ikke tænker over hvilke dessertvinglas man køber. For uanset hvad vil de uden tvivl fungere som de skal. Og når det kommer til stykket så er det vigtigste også, at du vælger den rette dessertvin. Her er der ingen grund til at være nærig, for det kan smages. Serverer du dessertvin for nogle, som intet ved om dessertvin kan du muligvis komme afsted med det. Ved de på den anden side meget om denne hedvin så vil det være noget de lægger mærke til. Så længe du føler, at dine glas afspejler hvem du er og det indtryk du vil give til folk, så kan du være tilfreds.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.